Hygge- og Grill dag hos de gamle

I dag gik turen ud til de gamle. Min mor skulle have hjælp til lidt bus til i morgen, samt at hun skulle låne et kvikkort. Derudover fik vi lige bestilt et til hende selv og fik styr på lidt andre ting. Og fordi vejret igen i dag har været super lækkert, blev vi hurtigt enige om, at det var en grill-dag. Så turen gik ned for at handle ind til det, og der fandt jeg så også de ting jeg har ønsket mig af dem her til min fødselsdag, så det fik jeg lige med hjem. Det var virkelig lækkert. :D Så nu har jeg alle fire krimi-bøger om Nina Borg, samt jeg for første gang i et par år nu har mig en brødrister.

Så efter en dag ude i solen, putten med hundene samt alt for meget mad i maven, så er jeg godt træt i kroppen. Jeg vil lave mig et dejligt fodbad her om lidt og smide lidt flere isterninger i mit vand, og så vil jeg ellers bare læne mig tilbage og læse lidt.

Håber I andre har haft en dejlig Søndag og at I har haft mulighed for at nyde det gode vejr.6 kommentarer:

 1. Glæder mig virkelig til at høre om de bøger er noget værd.. :D

  Lyder som om i har haft en skøn dag, havde jeg ikke skulle spille ingress var jeg sku kommet forbi. De der grill-mad ser godt ud. :D

  Du skal ikke med hende til svendborg i morgen så?

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er jeg ret sikker på at de er med de anmeldelser. :D Så mange tak for at starte min samling.
   Det havde vi også. Og du var mere end velkommen forbi.

   Det skulle jeg ikke nej.. Havde selv planer i dag.

   Slet
 2. Det er ikke ret lang tid siden, jeg læste de 4 bøger om Nina Borg, og jeg var fuldstændig vild med dem <3

  SvarSlet
 3. Det ser hyggeligt ud :)
  Jeg har ikke grillet hos de gamle endnu i år, men det kommer nok snart - når vejret er godt en kommende weekend forhåbentlig :) <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kommer nok. :D Nu skal vi lige have weekenden overstået med det dårlige vejr, og så kommer det gode vel igen. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)