Jeg bliver alt for nemt fanget i ting der sluger min tid

Jeg faldt i fælden i dag. Alt for mange YouTube videoer jeg lige skulle indhente, og så kunne jeg se, at der var kommet en ny quest i spillet "Best Fiends". Ja det er efterhånden blevet en ret stor afhængighed. :P Det sluger mange timer. Men nu vil jeg ligge både computer og tablet fra mig, drikke min kakao inden jeg skal igang med aftensmaden, og så vil jeg læse noget mere i min bog. Det er den sidste i Nina Borg-serien, og jeg er spændt på hvordan det ender.

Problemet er så bare - hvad skal jeg så læse? Har en del liggende i en bunke, og jeg tror det ender med at blive et par krimier mere, inden jeg går over til lidt fantasy. Jeg skal skifte genre en gang imellem, for ikke at gå alt for død i dem. Men jeg er super glad for, at jeg er kommet ind i en periode, hvor jeg kan læse lidt igen. Og hvor jeg rent faktisk har tiden til det.

Nå.. Vil smutte. En ny uge venter fra i morgen og jeg er spændt på hvordan den bliver. ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)