Den Danske Sommer får mig til at længes efter Efteråret

Er jeg den eneste der får Efterårs-vibes af den Danske Sommer? Jo det er stadig en smule for lunt, men gråvejret og regnen får mig virkelig til at længes efter Efteråret og det køligere vejr, den sprøde natur og de gyldne farver. Selv makeuppen er jeg i gang med at planlægge – altså looks. Er slet ikke i Sommerhumør, selvom jeg nu har den perfekte altan til det. Men når solen sjældent er fremme, så er det altså svært at ”nyde” det. Såå.. jeg er gået i Efterårs-mood. Og uden jeg egentlig har tænkt over det, så er jeg også allerede begyndt at kigge efter lækkert tøj i skønne Efterårs-farver.

Jeg får jævnligt mails med rabatkoder til Asos og andre skønne online shops, og hver gang skal jeg liiiige ind og se om der er noget jeg kan bruge. Det er sjældent jeg finder noget, men nogle gange er jeg heldig. Lige i øjeblikket har Asos tilbud på nogle lækre sager i deres Plus size sektion og det frister da en smule. Især når man har fundet nogle ting der ville være perfekt til Efteråret.

Har lavet en lille kollage med de ting jeg er blevet en smule forelsket i. Nogle af tingene kunne jeg godt finde på at købe hjem når nu der er en Asos rabat i min indbakke på et tidspunkt. Jeg er især brændt varm på den grønne T-shirt og den grå kjole. De ville passe perfekt ind i min Efterårs-garderobe.

1 kommentar:

  1. Jeg foretrækker efteråret, sommer her er for varmt, ja, det er tid til at få nogle korte kjoler.

    www.fairyin.dk/gallakjoler

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)