Tester IDUN Minerals Makeup

Jeg har ofte stået og savlet ved standen med IDUN makeup på apoteket, når jeg stod og ventede på, at det blev min tur. Ikke nok med at det er nostalgisk for mig (Har altid været en smule fascineret af Nordisk Mytologi), så er jeg også stor fan af, at det er lavet af naturlige ingredienser osv. Og så er det et Nordisk brand. Fantastisk!

Fordi det er naturlige mineraler så kan IDUNs produkter bruges til alle hudtyper. Det sætter sig ikke i porerne, det er ikke usundt for huden og så er det super pigmenteret. Udover at det hele også indeholder solfaktor, så beskyttes huden også mod ælde. Og så har alle produkter fået de skønneste nordiske navne. Jeg er fan! Og selve navnet Idun? Det er navnet på en nordisk gudinde, der i mytologien er associeret med æbler (naturen) og ungdom.

My-Beauty.dk har været så søde at sende mig lidt forskellige produkter, og jeg har simpelthen været så spændt på endelig at prøve noget af det. Jeg har fået tilsendt en mineral foundation, en læbestift, en lipgloss, en øjenskygge og så har jeg fået en lille prøve med på en af deres mascaraer.

Jeg valgte mineral foundationen i den lyseste farve ("Jorunn"), og det var måske lidt en fejltagelse, for DAMN den er lys! Burde nok have valgt den der hedder "Saga", men så ved jeg det hvis jeg får mulighed for at købe den på et andet tidspunkt. Det kan dog være at denne jeg har kommer til at passe bedre når den smule tan jeg har i ansigtet har lagt sig lidt senere på året. Og med en farvet pudder ovenpå er den ikke så hvid. Men jeg er utroligt overrasket over hvor godt den dækker, når nu det er i en pudder-form. Skal helt sikkert lege noget mere med den når min hudfarve passer bedre til den.

Læbestiften valgte jeg i farven "Elise", og det er en fin lys pink farve med en masse shimmer. Shimmeren ved jeg ikke helt om jeg er så stor fan af, da det giver en ret så grynet fornemmelse, men det ser super fint ud på læberne. Farven er ikke super pigmenteret, men det gør ikke ret meget med denne. Den giver et fint hint af farve, og den er virkelig fin til årstiden (Sommer - selvom man godt kan blive lidt i tvivl om hvad vi har disse dage).

Lipglossen valgte jeg i en lidt mere... Efterårs-nude-farve?! ("Josephine") Ja det er i hvert fald sådan jeg har valgt at betegne den. Hvis man ikke er til klistret lipgloss - ja man kan godt få nogen der ikke klistrer - så er denne nok ikke rigtig noget godt valg. Men jeg FREAKING ELSKER DEN!!! Farven er fantastisk og perfekt til Efteråret. Som sagt, så synes jeg det er den perfekte nude læbefarve til Efteråret. Denne bliver smidt i håndtasken med det samme, for den skal med mig overalt. :D

Øjenskyggen var jeg virkelig spændt på. Jeg havde utroligt svært ved at vælge hvilken farve jeg ville teste, men det endte med at blive den der hedder "Akleja". Det er en super fin rosa øjenskygge med en masse guld, og de to blandet sammen giver en smuk rosagylden farve. Perfekt til hele øjenlåget eller måske bare til at give et lille stejf af farve.

Mascaraen er en lille vareprøve på den der hedder "Silfr" og det er den med gummi-børste. Ikke min foretrukne, men den skulle selvfølgelig have et forsøg. Synes dog at selve mascaraen er meget... tyk? Altså konsistensen. Ved ikke om det bare er min der måske ikke er så god, men synes godt nok den var en smule svær at arbejde med og klumpede let. Men jeg giver ikke op! Den skal testes over en lidt længere periode før jeg kan bedømme om denne er god til mig.

Jeg er vild med øjenskyggen og med lipglossen, og jeg kunne godt finde på at købe nogle af de andre farver af begge produkter. Og så er jeg utroligt imponeret over den mineralske foundation også selvom den er i en forkert farve. Har I noget fra IDUN og hvad er jeres fortrukne ting?

3 kommentarer:

  1. Åh hvor er jeg misundelig!!! Har ligesom dig savlet meget over Idun makeuppen på apoteket. Glæder mig til næste gang jeg er på Fyn så kidnapper jeg det hele :D

    SvarSlet
    Svar
    1. *Hhahahaha* Kan være du kan få lov til at overtage noget af det. ;)

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)