Så er Sommeren i den grad vendt tilbage - i hvert fald for en dag eller to

Er der stadig nogen derude på den anden side af skærmen? Eller er I smeltet væk? Ja jeg var sku tæt på det stadie, hvor man er nødt til at suge mig op med en klud og vride mig ud i en spand, bare for at holde sammen på mig. Damn! Hvor jeg dog glæder mig til Efteråret. Men nu hvor solen endelig var fremme igen, var jeg lidt optimistisk og hoppede ud på altanen med (meget sen) morgenmad/frokost (har fået at vide jeg skal kalde det det. *Hehe*), computer, bog og Goodieboxen. Jeg ville bruge så mange timer som muligt derude. Det blev ikke til det vilde dog. 5 timer var hvad jeg kunne holde til og det med at læse? Kunne jeg slet ikke holde ud. Det var super fint så længe der var skygge, men lige så snart solen stod direkte ind på altanen, så måtte jeg altså smide håndklædet i ringen og give op. Må læse i aften i stedet for.

Men det passede fint for det er blevet tid til at komme igang med noget aftensmad. Står lige nu ude i køkkenet og steger en karbonade, koger et par kartofler, lidt edamamebønner og har skyllet lidt spinat jeg smider lidt agurk og salatost ned til til sidst. Nem og lækker aftensmad.

Vil smutte. Tror der er lidt YouTube-videoer jeg skal indhente og så står den ellers bare på hygge i aften. Det har været dejligt med en lille fridag. Håber I andre har haft en skøn dag også. :D2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)