En helt igennem fantastisk hyggelig dag i Odense

Havde en helt igennem fantastisk hyggelig dag i går sammen med Jeanette i Odense. Odense afholder Blomster Festival denne weekend, og det ville jeg altså super gerne opleve, så vi aftalte at mødes i går og så skulle der bare kigges på blomster, oses lidt i butikker og selvfølgelig nyde hinandens selskab. :)

Der var ikke så mange blomster som jeg havde håbet og forventet, men fint var det da alligevel. Og hold da op hvor blev det en dyr fornøjelse for mig! Men nu er jeg da færdig med min søsters pakkekalender (mangler stadig at modtage en del med posten, men nu er alt købt og bestilt), og fik også lige købt lidt til en julegave til hende. Er rart at være igang og i god tid. Og så fik jeg købt lidt til mig selv. Noget jeg gerne vil teste og så en ting jeg har været på jagt efter længe og fandt til en god pris i en fin lille butik.

Efter en hyggelig dag sammen med tossen, så gik turen ellers hjem for at få smidt mine ting af og så afsted igen. Min mor havde fødselsdag i Torsdags - samme dag som Prinsen - og hun havde så inviteret til mad og kortspil i går. Jeg kunne intet spise, da Jeanette og jeg havde ædt os mætte på Jensen's, men pandekager med is kunne jeg ikke sige nej tak til. Så det fik jeg smovset i mig til jeg var ved at sprænge. Vi sluttede af med kortspil og jeg tror klokken var omkring et inden jeg kom hjem. :P Og jeg kan godt mærke at det var en lang dag. Jeg er pænt smadret i dag. Men håber dog alligevel at jeg får nået det jeg har planlagt til i dag, og så må jeg ellers bare slappe af derefter.

Håber I derude på den anden side af skærmene har fået en god start på weekenden.

4 kommentarer:

 1. Super dejligt med hygge for jer :-)
  Og blomster er altid smukke.
  God weekend.

  SvarSlet
 2. Det var dejligt lige hurtigt at få sagt hej til jer :D havde ikke lige tid til at blive og snakke lidt, da vi skulle videre hjem til min mor ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det var hyggeligt lige at hilse hurtigt. :) Og det var helt okay at I havde travlt.. Havde vi også lidt.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)