Dejlig afslutning på en lang uge

Hold da op hvor har jeg været død de sidste par dage. Har ikke haft energi til noget, og tror også det bliver en meget stille dag i morgen, men det må jeg heldigvis også godt. Ikke sagt at jeg ikke har været aktiv, for jeg har da været udenfor døren begge dage, men lige så snart jeg er kommet hjem igen, så er jeg gået totalt død. Utroligt så meget energi man bruger på at være social.

Jeg havde egentlig håbet at jeg ville have ro i hovedet til at kunne læse i dag, men i stedet endte jeg med at se lidt afsnit af en serie der sluttede for nogle år siden. Det var meningen at jeg ville starte op med at se "Ghost Adventures" igen, men den har jeg bare genset så mange gange, så besluttede mig for at det skulle være en TV-serie jeg kun har set igennem to gange, og det blev så "Fringe". Jeg kunne godt huske at den er god, men blev alligevel lidt overrasket over at jeg havde glemt lige netop hvor god den er.

Hvis ikke I kender til "Fringe", så kan jeg fortælle at det er en Amerikansk science fiction serie, som handler om en kvindelig FBI agent, der ved et tilfælde kommer til at arbejde sammen med en gal videnskabsmand og hans søn. De skal opklare en masse uforklarlige sager, som i sidste ende viser sig at have en stor tilknytning til dem alle tre. Super spændende serie og virkelig vanedannende. Synes klart den er et kig værd. Tror endda den er tilgængelig på Netflix eller på Blockbuster hvis det skulle være. Just saying. ;)

Men ikke flere afsnit til mig i dag. Skal i seng. Nat nat. Og OMG!!! Håndbolddrengene vandt OL-guld!!! Jeg gider normalt ikke håndbold, men det der var magisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)