Min base i dag

Jeg har søgt skygge hele dagen, og det fandt jeg ved at hænge et tæppe op ude på nettet på altanen. Der har heldigvis været godt med vind i dag, så det har ikke føltes så varmt som i går, og det har jeg været så lykkelig for. Jeg hader varme og jeg er virkelig ikke ret stor fan af Sommeren, så det har været en forbedring i dag. Dog har min computer ikke kunne mærke nogen forskel. Måtte simpelthen slukke den og ligge den i skyggen for at den ikke skulle crashe mere end de 4 gange den allerede havde gjort indenfor et par timer. Pænt frustrerende. Derfor har jeg heller ikke fået lavet noget mht. bloggen eller andet i dag.

I stedet har jeg fået læst en del og puttet en masse med Prinsen - også selvom det egentlig var for varmt, men det er så rart når han en gang imellem gerne vil. Så er det bare med at udnytte det. :D

Mine planer for weekenden er en smule usikre endnu, da jeg ikke har modtaget en del af de ting jeg skulle bruge til et mindre projekt, som jeg gerne ville have påbegyndt i morgen. Tingene er efterhånden mange dage forsinket og jeg er virkelig træt af at vores elendige post-system herhjemme i DK er så uansvarlige med vores breve og pakker. Som I nok ved så er det ikke første gang at mine pakker forsvinder lige så snart de kommer indenfor Danmarks grænser, men det er så sandelig heller ikke sjældent at mine pakker kommer frem smadrede eller tydeligt skåret op og tømt for indhold af en der har håndteret dem. Synes fandme ikke de kan være det bekendt. Tænk sig at have sådan nogle tyvagtige mennesker ansat. Det ville jeg satme ikke have det godt med. Føj! Men håber så i det mindste at de kommer i løbet af næste uge, så jeg kan komme igang næste weekend igen. Krydser alt hvad jeg har. Ellers falder der sku brænde ned.

Nå.. Vil smutte. Overvejer lidt at læse lidt mere eller også bare smide mig i sofaen med et par serie-afsnit. Hyg jer, og jeg håber at I får en god start på weekenden.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)