Sommeren viser kløer igen

Jeg havde lidt håbet at det ville være en smule køligere i Faaborg nu hvor vi ligger ved vandet, men nope! Vi er dog ikke dem der har haft det værst i dag, men det har været ulideligt nok. Jeg gemte mig i skyggen med min bog efter jeg fik ordnet de småting jeg havde planlagt for i dag. Der har simpelthen ikke været energi til andet. Havde det lidt på samme måde i går. Er stadig en smule død efter at have været så meget på denne måned - hvor jeg jo egentlig havde planlagt at holde Sommerferie, men.. må bare tage mig nogle fridage en gang imellem over den næste måneds tid.

Har også gang i et par projekter, som jeg ikke rigtig kan fortælle ret meget om endnu. Men kan fortælle så meget at det ene bliver smidt online i Oktober hos en af dem jeg gæsteblogger hos. Det er første gang jeg prøver det, så det skal nok blive spændende.
Og så er jeg kommet et skridt videre med mit #Blogtober. Synes selv det ser godt ud indtil videre og jeg håber I tager godt imod det når den tid kommer.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)