Når man er heldig at finde en hel serie på loppemarked

Da jeg var på loppemarked for et par weekender siden, fik jeg faktisk kun købt bøger - og det blev til en hel del. Det hjælper selvfølgelig lidt på det når det er serier man finder, og i dette tilfælde blev det "The Well of Echoes" serien.

Jeg har aldrig hørt om den før, men det er en fantasy serie, og det er jo en af mine favorit genre. Bøgerne er nogle ordentlige moppedrenge, og det elsker jeg! Tykke bøger er noget af det bedste, og så har de en god størrelse generelt. De ligger godt i hånden. Jo de er da virkelig slidte, men.. det synes jeg faktisk også at der er en smule charme over.

Serien er en del af en større serie dog. Så jeg håber lidt at kunne finde de andre 7 bøger på et tidspunkt - "The View from the Mirror" serien og "The Song of the Tears" serien. Tror dog ikke at jeg er så heldig, men det er da noget jeg vil holde øje med når jeg er på visit i de forskellige genbrugsbutikker. Skal i hvert fald kigge efter bøger af Ian Irvine, det er helt sikkert. Kunne være fedt at ende ud med dem alle sammen. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)