En træls Mandag gøres til en god dag

Jeg blev simpelthen nødt til at koble helt af i går. Jeg var så smadret både fysisk og psykisk. Synes nu ikke at weekenden havde virket så hård, men det er nok fordi der har været drøm på tre weekender i træk, så har ikke haft ret meget tid til at komme "ovenpå" igen. Så jeg valgte at bruge dagen i går på ingenting. Læse kunne jeg ikke engang rigtig finde ud af og andet praktisk blev droppet. Så jeg fik desværre ikke sagt farvel til min søster, men vi har da hygget os og det er det vigtigste. Håber jeg ser hende igen om en lille måneds tid.

Dagen i dag startede også meget sløvt ud, men jeg kom da op og fik startet med et bad. Har med vilje ikke lavet planer i dag, da jeg gerne vil bruge lidt tid for mig selv. Har tænkt mig at smide madrassen ud på altanen her om en lille times tid og hygge med min bog. Vil så gerne have den læst færdigt snart, så jeg kan komme igang med den sidste i den serie. Og så står resten af dagen bare på afslapning og forkælelse. Det praktiske må vente til i morgen.

Jeg har brugt min formiddag på at nyde min første kop te siden Jul og med at få forberedt et par #Blogtober indlæg, som jeg kunne skrive nu her. Der er ikke så mange jeg kan forberede, men dem jeg kan vil jeg gerne have ordnet. Så er der det mere tid til de andre når vi når dertil samt mere tid til at nyde selve Efteråret. Og så mangler jeg stadig at finde på lidt til et par dage, men håber det kommer jo nærmere jeg kommer Oktober. :)

Nå.. Vil lave mig en kop te mere. Håber I får en god Mandag. Jeg vil i hvert fald gøre hvad jeg kan.

1 kommentar:

  1. Håber du har haft en skøn dag og at du har fundet noget ro igen..

    Glæder mig til vi skal ses.. <3

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)