Nyt køb - Morphe Brushes 35W Palette

Efter jeg fik købt min første store Morphe palette - Morphe 35C paletten - er jeg blevet en smule forelsket. Jeg vil rigtig gerne have flere af de store, men til at starte med blev det en varm palette, som jeg kan bruge til hverdag og til Efteråret, hvor der skal arbejdes med orange farver. Har også den der hedder 12S "Soul Of Summer", men der mangler en del lysere og mørkere farver til at jeg kan bruge den mere bredt. Den er dog en god ekstra palette med flotte shimmerøjenskygger.

Så nu har jeg min personlige Morphe palette med single eyeshadows, Min Morphe 35C palette, min 12S palette og nu denne Morphe 35W palette. Så har jeg faktisk hvad jeg skal bruge - sammen med min skønne personlige Makeup Geek palette.

Jeg køber disse paletter hos BeautyBay, da de er billigere hos dem og man ret hurtigt kan få gratis fragt. Jeg har dog kun fået gratis fragt én gang og det betød så bare dobbelt/tredobbelt leveringstid. Så jeg har siden købt med tracking, så jeg kan følge min pakke og så kommer den altså også meget hurtigere (gerne inden for en uge til to). Deres indpakning kan dog godt gøres bedre. Især når PostDanmark behandler folk pakker så dårligt. Rigtig mange får knuste varer hjem, og det er altså skidt. Jeg har dog endnu ikke været så uheldig, så det er jeg virkelig lykkelig over.

Denne ankom også i en meget mast papkasse og jeg var bange for at paletten havde taget skade. Min skønne lokale postmand ventede dog med at få min underskrift til efter jeg havde fået den åbnet op og tjekket. I tilfælde af at jeg ville nægte modtagelsen hvis den var blevet alt for medtaget. Det er han altid sød til at give en mulighed for.

Jeg havde mulighed for at lege lidt med den allerede her til morgen og jeg elsker den! Er især glad for at der både er nogle lidt orange og lilla farver i, som gør den helt igennem fantastisk til Efteråret. Det er faktisk den perfekte Efterårs palette. Så hvis I står og mangler sådan en, så kan jeg varmt anbefale denne. Glæder mig meget til at få tid til at lege noget mere med den.4 kommentarer:

  1. Hvor ser den bare god ude. Det ligner sådan en jeg også skal have. TAK!

    SvarSlet
  2. Ahhh, nogle lækre farver! Den palette er jo alt man har brug for! :D

    nymaane.dk

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)