Weekenden sluttede af med en virkelig hyggelig dag

Jeg havde egentlig planlagt at jeg ville have vist jer hvad jeg købte i IKEA i går, men da det alligevel bliver vist her på bloggen når tiden er inde til at det skal tages i brug, så tænkte jeg at jeg ville vente. Så det har I stadig til gode. Men vi havde en rigtig hyggelig dag derude. De gamle skulle handle køkkenmaterialer til et udekøkken, men de havde ikke det hele. Det forhindrede os dog ikke i at gøre klar til det da vi kom hjem.

Deres baggård bliver super hyggelig når det hele på et tidspunkt er færdigt. Hvilket vi håber den bliver inden weekenden så min søster og hendes kæreste kan se hvor fint det bliver. Vi sad også derude hele dagen i går og snakkede og planlage hvordan det skal ende ud med at blive, og da det blev mørkt, tændte vi en masse olielamper og min far og jeg nød en enkelt øl sammen. Er sku en smule misundelig på dem. Kunne godt bruge sådan en baggård. Men nu ser jeg bare frem til en masse hyggelige stunder, havefester og grillaftner med familien.

I dag har jeg været en smule død, men har alligevel formået at få handlet og vasket tøj. Derudover? Absolut intet praktisk. :D Og jeg har det faktisk helt fint med det. Udover en rengøring i morgen, så har jeg ingen planer, så jeg håber at få tid til at læse en del. Derudover har jeg en 3-4 pakker der snart skal hentes nede i byen - venter lige på at de sidste ankommer på posthuset. Det er en blanding af ting til min søster, ting jeg skal bruge til Efteråret og en enkelt ting jeg skal tage i brug i det nye år. Altså en masse lækre pakker. :D

Gud!!! Jeg har helt glemt at tage madrassen ind fra altanen! Og der har været byger flere gange i dag. Må hellere hente den ind. Ha' det fantastisk alle sammen!

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)