Månedens Favoritter - September 2016

Endnu en måned er gået og Oktober venter på mig. Det er den bedste måned på hele året for mig, da Oktober for mig er 100% Efterår, og det er jo min favorit årstid. Desværre skal jeg en masse som vil gøre mig trist, men.. Håber at der er langt mere der kan gøre mit humør godt igen. Men nu er det September vi skal kigge på, og det er ikke blevet til så mange favoritter denne måned.

Først og fremmest så vil jeg nævne serien "Jordens Børn" af Jean M. Auel. Jeg har ville læse den siden jeg var helt lille, men har først fået købt dem alle her i starten af året. Og her i September begyndte jeg så at læse dem. Fik læst de to første i September og OMG hvor jeg elsker dem! Det er lidt af nogle moppedrenge, men de er så meget læsningen og tiden værd.

Jeg elsker Dove og deres shampoos/balsamer, og denne måned har jeg især været glad for deres Regenerate Nourishment til skadet hår. Elsker duften og mit hår bliver simpelthen så lækkert efter brug. En skam det ikke er den jeg har et kæmpe lager stående af. :P

Jeg købte også denne Botanical Therapy Exceptional Serum fra Yves Rocher i denne måned og jeg har virkelig nydt den. Den gør ikke mit hår blødt, men den giver håret lidt glans. Jeg er begyndt at bruge denne i håb om at den kan gøre mig hår lidt stærkere og jeg derfor ikke mister så meget dagligt. Desværre tror jeg ikke at den kan hjælpe på det, men glansen er jeg glad for at have fået tilbage. Denne er klart en serum jeg vil købe igen når jeg løber tør.

Sidste hårprodukt jeg har haft som en favorit i denne måned er min Keune Care Line Hair Oil. Jeg er imponeret over at jeg stadig har noget tilbage i den, for jeg bruger den en del. Men den er altså også super lækker. Jeg bruger den kun i mine spidser og det gør dem super bløde.

Sidst men ikke mindst, så har jeg flere gange dagligt brugt min Carmex Claccis Lip Balm. Jeg har den liggende ved computeren og det gør at jeg griber ud efter den ret ofte. Elsker den kølende effekt den har og så har jeg endnu ikke haft tørre og sprukne læber. Jeg er stor fan. For jeg hader nemlig tørre læber. Så denne har klart været årsagen til at jeg har kunne holde det væk.

2 kommentarer:

  1. Carmex er fantastisk! Min er snart ved at løbe tør (OH RÆDSEL!) :(

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror faktisk at jeg har en ekstra liggende. Heldigvis. For jeg er også ved at nå bunden i denne. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)