#Blogtober - Efterårs TAG #1

Yaih! Så er det endelig blevet Oktober, og det betyder at det er blevet tid til dette års #Blogtober her på bloggen. Jeg har virkelig set frem til at komme igang, og jeg har faktisk haft brainstormet til disse indlæg i over 3 måneder nu. Ja jeg var i god tid, men det er blandet andet fordi jeg ikke ville risikere at gå helt i sort flere af dagene og ikke vide hvad jeg skulle skriver om. Og det giver mig også lidt mere luft til allerede nu at brainstorme til Julekalenderen. Men det er ikke det vi skal snakke om.

I dag har jeg første del af en tag til jer, og I er meget velkomne til selv at besvare spørgsmålene på jeres egen blog. I kan også se hvad min tag handlede om sidste år ved at tjekke min video ud her. Vælger I at besvare disse spørgsmål og måske endda også dem fra sidste år, så smid endelig et link til jeres indlæg. Vil elske at læse med hos jer. :)

● Hvilke farver er dine "go-to"-farver når det kommer til øjenmakeup?
Uha.. Der er mange. Men det er mest de gyldne farver - orange, brune og gullige, de brune bærfarver - rødbrune og andre rødlige farver, og så er der jo selvfølgelig også farven sort. Den er et must hvis jeg gerne vil lave et mørkt smokey-look. I kan se frem til lidt look-indlæg denne måned. Jeg har i hvert fald planer om at vise jer nogle fine nogle af slagsen.

● Vil du helst være indedøre eller udenfor i Efteråret?
Både og vil jeg sige. Jeg elsker at være indendøre i varmen og hygge med stearinlys, hyggetøj, putning og en god bog når det er gråt og kedeligt vejr udenfor. Men er det godt vejr - sol og ikke så meget blæst - så vil jeg helst være udenfor. Elsker at gå rundt i naturen når solen skinner og de gyldne farver virkelig kommer til deres ret. Duftene, den sprøde overflade, dyrene der rør på sig og selvfølgelig den kølige luft. Elsker det!

● Hvad vil du helst have på af tøj, som du ikke vil bære i offentligheden
Ved ikke om jeg ikke ville bære det ude i offentligheden - tror godt jeg kunne tage ned og handle med det på - men når jeg er herhjemme så går jeg helst med et par bløde pyjamasbukser, hyggesokker og en varm striktrøje. Ting der ikke sidder tæt, men som man simpelthen kan putte sig godt ind i.

● Hvad er dine absolutte Efterårs need-to-buy ting i år?
Jeg tror faktisk at jeg har fået købt det meste, men efter at være blevet en smule skuffet taske-mæssigt for nogle måneder siden, så tror jeg stadig at jeg skal have fundet mig den perfekte Efterårstaske og så skal jeg helt sikkert også have fat i nogle lange og varme strømper. Har kun korte, og de kryber altså ned i støvlerne når jeg går. Så lange strømper er også et must. Derudover så er jeg stadig på jagt efter noget lækkert Efterårstøj. Så det er nok tøj og taske jeg skal have købt dette Efterår.

● Kaffe, te eller kakao?
Jeg er endnu ikke blevet den store kaffe-drikker, men en smule kaffe i kakaoen er altså virkelig lækkert. Så.. kaffe og kakao sammen og så te de dage jeg vil have noget der ikke er så sødt. Så svaret er vel egentlig alle tre ting? Men skal jeg kun vælge én ting, så bliver det nok den varme kakao. Eller te.. Aih jeg ved sku ikke helt om jeg kan vælge. :P Synes også det mest rart at have noget at skifte imellem så det ikke altid bliver det samme.

● Hvilket af dine wax tarts/duftlys i år er dit favorit?
Nu vil jeg jo ikke sidde og afsløre for meget når det kommer til mine duftlys, da jeg har planer om at vise alle mine Efterårs stearinlys frem her på bloggen snarest, men jeg må da sige at jeg har et par absolutte favoritter. Det øverst på listen lige nu hedder "Autumn Night", som jeg er helt vild med, og som jeg heldigvis også fik købt et par stykker hjem af. Men I må vente med at se dem alle til når det er tid til at vise dem frem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)