Rastløs og SUPER utålmodig

Min tålmodighed er virkelig på prøve i disse dage. Jeg vil så gerne have at vejret begynder at ligne Efterår noget mere, og så har jeg også nogle ting på vej med posten som er utroligt forsinket. Ting jeg skal bruge til Blogtober og ting jeg bare super gerne vil tage i brug meget snart. Håber noget af det kommer inden Onsdag, da jeg har lidt planer om at have noget af det på, når jeg skal på Egeskov Marked. Det kunne være helt perfekt! Og så vil jeg bare super gerne have at denne weekend er hurtigt overstået så det netop kan blive Onsdag. *Hehe*

For at prøve at gøre ventetiden lidt mere tålelig, har jeg læst en del. Jeg blev færdig med første bog i "Jordens Børn"-serien i går og jeg er så glad for at jeg bor for mig selv. Jeg har vrælet super meget til den bog. Hold nu op hvor den fangede mig! Det skyldes nok også minderne (så filmen da jeg var mindre), så jeg kunne leve mig ekstra meget ind i den. Nu bliver det så bare spændende om de næste bøger kan fange mig lige så meget. Og kan godt mærke utålmodigheden mht. den serie også. Vil bare så gerne kunne læse den super hurtigt, men der er så mange sider og teksten er så lille! *Haahahahha* Men vil bare gerne nå dem inden året er omme. Så er jeg tilfreds. :D Så jeg prøver virkelig at læse så meget som muligt.

Det har dog været svært i dag. Jeg vågnede med en smule hovedpine og den er kun blevet værre i løbet af dagen og har taget en kvalme med i kølvandet. Det var ikke lige hvad jeg havde planlagt. Og når man ikke kan læse, ikke kan holde ud at se film eller serier og i det hele taget koncentrere sig om noget, så begynder man virkelig at kede sig.

Så min tålmodighed er tyndslidt og jeg kan godt mærke at jeg er begyndt at blive voldsomt rastløs. Så jeg higer efter køligere temperaturer, at mine pakker snart ankommer og at det snart bliver Egeskov Marked-dag. :D Jeg har slet ikke lyst til at holde weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)