Det er uhyggeligt hvor afhængig man kan blive

Nu er det ikke et rusmiddel eller noget jeg snakker om, men derimod min computer. Jeg har haft problemer med min bærbar i mange måneder nu - udover at min telefon også er ved at stå af - og det endte med at jeg her de sidste par dage slet ikke kunne starte Photoshop op uden at den kom med en programfejl. Så jeg satte den opdatering igang der lå til Windows 10, men... alle de gange jeg har haft den til at stå og køre, så fryser den helt fast ved første genstart og på 32%.. Har tvunget en genstart igang tre gange nu, men nu har den stået på de 32% i 3-4 timer. Jeg er ved at rive mine sørgelige rester af hår ud med rødderne af ren frustration. For fanden hvor er jeg arrig! Og hold nu K*** hvor har jeg indset hvor skide afhængig jeg er af den computer. Både mht. til bloggen men også mht. det offentlige osv nu hvor mobilen ikke længere kan klare ret meget der har med nettet at gøre uden at den brænder sammen. Er bange for at det ikke varer længe før jeg hverken er til at få kontakt til eller har adgang til sociale medier, mails og eboks. Fucking hell! Hvorfor er det lige at al elektronik har det med at gå i smadder på samme tid? Og når man ikke har en menneskelig chance for at finde penge til noget nyt? Er sku ret træt af livet for tiden.

Jeg har dog forsøgt at ligge problemerne lidt til side i dag og forsøgt at komme på andre tanker. Det har ikke været nemt, da jeg ikke kan slippe tanken om at jeg er nødt til at have en form for åben livline til nettet for ikke at miste kontakten til folk og være tilgængelig mht. læge, sygehus, sagsbehandler osv. Men har dog fået læst en smule. Det er også hvad resten af aftenen kommer til at gå med, da jeg ikke vil genstarte computeren igen men bare lade den køre indtil jeg går i seng i håb om at den vågner op. Kryds fingre folkens. Daffer...

2 kommentarer:

 1. Håber at det lykkedes for dig at få den opdateret..
  Hader bare når elektronik ikke virker, det skal bare fungere.

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Elektronik er et alvorligt onde i vores hverdagsliv.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)