Selfie Belysning til mobilen fra eBay

Jeg købte disse selfie-lys for længe siden i håb om at det ville forbedre mine billeder på mobilen, men frontkameraet er simpelthen så elendigt, så der er ikke noget at gøre. Det kræver en helt anden mobil, som jeg forhåbentlig får købt i det nye år. Men jeg er nu glad for at jeg har købt "lamperne", for de kan jo også bruges uden en mobil.

Begge er købt på eBay og er super billige. Den lille gav jeg omkring 25 kr for og den store runde gav jeg ca. 55 kr for. Den store har jeg set mange steder på nettet og på Amazon skulle jeg give over 300 kr for den (ja det er den helt samme fra samme producent), så at kunne finde den meget billigere på eBay er jo bare super rart. Jeg kunne dog ikke finde den så billigt lige da jeg fik kendskab til den, men efter ca ½ år var den også på eBay til billige penge. Så hypen er nok gået lidt af den. Men jeg synes nu den er meget rar at have liggende i tilfælde af at man står og mangler lidt ekstra lys til sine billeder.

Begge har tre lysstyrker - en lav, mellem og høj. Det er svært at fange på billeder, men har forsøgt alligevel, selvom billederne ikke kommer dem til deres ret. Men I kan da se at lysstyrken bliver kraftigere og det har jo også noget at sige. Øverste billede er den lille og nederste er den store.

Jeg foretrækker den store runde da den giver et super flot lys, og har man en mobil med et godt frontkamera, så er denne virkelig en fantastisk gadget at have i sin samling. Jeg glæder mig i hvert fald til at kunne teste dem rigtig af med en ny mobil.
Indtil videre er de en god addition til mit alm. kamera.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)