Så blev det skisme da weekend!

Jeg har haft virkelig svært ved at komme igang med mine praktiske opgaver i dag. Rengøringen virkede på ingen måde tiltrækkende da jeg stod op. Og da vaskemaskinen viste sig at være optaget da jeg var nede i kælderen med vasketøj, så forsvandt noget mere af gejsten. *Haha* Jeg fik dog vasket tøjet og fik ordnet rengøringen, men damn det var svært at få slæbt sig selv igang.

Men nu står weekenden så endelig på afslapning og forhåbentlig en masse læsning. Jeg tror også jeg skal ud og gå en lille tur eller to nu hvor solen kommer frem. Jeg vil gerne se om ikke jeg kan få taget lidt fine billeder inden "stormen" kommer i næste uge. Hvad bilder den sig dog egentlig også ind? Kunne vi da ikke få et Efterår uden al for voldsom blæst? Seriøst? Håber dog ikke at det bliver så voldsomt at bladene forsvinder inden de får en chance for at blive smukke og gyldne, men man ved jo aldrig. De sidste par år har vi jo ikke være besynderligt heldige. Men i år vil jeg altså gerne have mulighed for at tage på et fotoshoot imens naturen er smuk.

Nå, men jeg vil læne mig tilbage i det bløde og læse lidt. Ha' en fortsat god Fredag aften alle sammen. :)

2 kommentarer:

 1. Ja den der orkan *karl* kan godt lige svømme langt uden om Danmark.. Håber virkelig ikke har blæser det hele væk..

  Ønsker dig en skøn weekend..

  Knus Jeanette <3 - www.jeasblanketanker.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes ikke at blæsten har været så voldsom. Endnu... Så forhåbentlig er der lidt natur tilbage så vi kan tage ud og nyde den. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)