Tidlig morgen ved vandet

Stod op for Fanden fik sko på i dag - eller i hvert fald en 3-4 timer før jeg normalt står op i øjeblikket - da jeg var gået med til at tage med min far til vandet i morges. Vi var der dog kun i en små 40 min da hans spole på fiskestangen ikke var særligt god, så han fik ikke rigtig noget ud af det. Jeg fik dog taget lidt billeder inden vi igen fandt Faaborg. Fik ikke mediteret som ellers var planen, men det må blive en anden dag - eller senere hvis han beslutter sig for at tage ud senere i dag. Men jah.. Synes da lige at I skal se de billeder det blev til.

Der var stort set ingen vind, det var ikke for koldt og så havde vi stranden for os selv det meste af tiden. Optog også en lille sekvens, som jeg sætter ind sidst i indlægget. :)
4 kommentarer:

 1. Så mange dejlige billeder.. :D

  Hvor er det smart at du har delt din video fra instagram.
  Er det svært??

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja der er virkelig så dejligt ude ved vandet. Og så dejligt fredeligt på en morgen som den morgen jeg var derude.
   Det er en kode du kan finde når du går ind på dine billeder og videoer fra computeren. :)

   Slet
  2. Nå man går på instagram, via computeren?

   Slet
  3. Ja når du tjekker dine billeder på computeren og ikke på mobilen. Så kan du finde en kode du kan sætte ind i et indlæg.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)