#Blogtober - Den Perfekte Efterårsdrik

Sidste år skrev jeg et indlæg til Blogtober hvor jeg viste jer mine absolutte favorit drikke i Efteråret og i år har jeg forelsket mig meget i én bestemt af dem på min liste. Nemlig den varme kakao med Efterårs krydderierne i. Ohh my hvor smager det altså bare godt. I år puttede jeg en tsk af blandingen i min kakao i stedet for at drysse lidt i, og det giver altså bare en langt bedre smag end den havde sidste år. Jeg er kæmpe fan! Derfor har jeg også valgt at dele blandingen med jer i år. Synes simpelthen at I skal give den et forsøg.

For at lave denne Efterårs krydderi blanding skal I bruge:
● 4 tsk stødt kanel
● 2 tsk stødt ingefær
● 1 tsk stødt allehånde
● 1 tsk stødt muskatnød

Bland de forskellige ting sammen og put det i en lufttæt beholder så det ikke får fugt. Jeg har haft mit liggende siden sidste år og det er stadig lige så fantastisk som der. Og som jeg skrev sidste år så er det også denne krydderi-blanding de bruger i Pumpkin Spice Latten hos Starbucks. Så hvis man kan finde noget græskar-pure, så kan man faktisk godt lave den selv. Jeg kunne ikke selv finde noget sidste år, men vil prøve i år. :) Det er jo den perfekte Efterårs drikke.

Og så kunne man jo drikke den af et krus, som det jeg har vist her på billederne, i form af en sort kat. Heksens sorte kat I ved nok.. Skønne Halloween-vibes. :D Kruset har jeg købt på eBay, så hvis I ønsker at købe et selv så søg eventuelt på "Cat Mug". Jeg gav lidt under 45 kr for mit.2 kommentarer:

 1. Øj, det lyder jo nærmest som flydende brunkage :D

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det kan godt smage en smule af brunkage, men det har en lidt anden krydret smag :D Men tæt på.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)