Nu kan jeg findes på LookFantastic.dk's nye blog!

Da jeg kom hjem i aftes, fik jeg lige surfet lidt rundt på nettet inden jeg fandt min seng, og til min store overraskelse kunne jeg se, at LookFantastic endelig har "offentliggjort" deres nye blog! De har i hvert fald tilføjet linket i deres menu. Troede først de gjorde det senere på måneden. Så jeg var lige inde og kigge og min første Halloween pictorial er nu online! Jeg håber at få materialer hjem snarest til det næste look (det er mange uger forsinket nu), og så kommer der nok endnu en derind. Kryds fingre folkens! Indtil da kunne I da lige smutte ind og kigge med. :D2 kommentarer:

  1. Svar
    1. :D Jaaa. :) Og jeg er også i deres nyhedsmail her på Lørdag. Dejligt med lidt anerkendelse.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)