Mit 24 Timers Read-a-Thon (Opdateres løbende)

Så kom dagen hvor vi igen skal hygge os med en masse bøger i 24 timer i streg. I går fik jeg handlet ind til weekenden, så jeg behøver ikke at skulle ud af døren i dag. Det betyder altså at jeg kan bruge hele min weekend på ren læse-hygge og mig-tid. Slet ikke dårligt!
Dette indlæg vil blive opdateret løbende i de 24 timer selve Read-a-Thon'et kører. Jeg har gjort dette et par gange nu, og det har fået god respons hver gang. Så hvis I vil følge mine 24 timer, så skal I bare følge dette indlæg. Jeg vil løbende komme med opdateringer og selvfølgelig også med billeder når jeg får taget nogen. Håber jer der også skal være med får en god weekend og får læst en masse. Happy reading!

Lørdag
Kl. 09:45 -
Kom lidt sent i seng i går, så det betød også at dagen startede lidt senere for mig. Men fik da lige puttet lidt med Prinsen under dynen, inden jeg besluttede mig for at stå op. Fik tændt for computeren, tjekket op på de sociale medier og mails, startede dette indlæg op og nu skal jeg have mig et langt og afslappende bad, inden jeg finder noget morgenmad og forbereder min base, hvor jeg skal tilbringe mine 24 timer.

Kl. 11:50 - Den sene morgenmad er blevet spist, jeg har hentet hovedpuder med ind i sofaen, så jeg kan ligge behageligt, der er blevet ordnet snack skåle og jeg skal nu rundt og tænde en masse stearinlys. Det er mørkt og gråt udenfor og det varer nok ikke længe før at regnen siler ned fra oven. Perfekt vejr til en læsedag på sofaen. Nu er jeg ved at være klar.

Kl. 14:07 - Et par minutter for sent på den, men nu er jeg klar. Fik lige nået at aflevere vasketøj hos de gamle og der er gjort klar i køkkenet til når jeg vil have te, varm kakao, noget at spise osv.. Nu starter læsningen. :D

Kl. 15:32 - Holder lige en lille pause for at få noget næring i kroppen. Er allerede kommet godt igang med min bog "Måske en dag" af Colleen Hoover og indtil videre synes jeg ret godt om den. :)

Kl. 18:06 - Ved ikke lige hvad der sker i dag, men synes jeg er ualmindeligt sulten hele tiden. Spiser sjældent ret meget i løbet af en dag, men har allerede været henne og guffe en portion risengrød i mig. Den ligger godt i maven. Jeg er kommet over 1/3 igennem min bog og jeg går igang igen lige så snart opvasken er blevet ordnet. Håber I andre også er kommet godt igang.

Kl. 21:23 - Tissepause. Hold nu op hvor har jeg tudet meget de sidste par timer. Den bog her tager virkelig hårdt på mig og mit skrøbelige hjerte. Og sangene "Maybe Someday" og "I'm in trouble" gør det ikke bedre når jeg hører dem imens jeg læser. Det er første gang jeg læser en bog med en tilhørende soundtrack og det er en speciel oplevelse. Man lever sig en smule mere ind i historien end man gør uden. Der kommer en helt anden og dyb vinkel på det man læser. Jeg elsker det. Også selvom det gør ondt i hjertet. :P

Søndag
Kl. 01:31 -
Wow! Det er det eneste jeg kan sige lige nu. Wow! Mine øjne er totalt hævet og snotten har stoppet min næse til - så meget har jeg tudet. Igen. Den bog her. Av av av... Men jeg blev færdig. Det er første gang til et Read-a-Thon at jeg har fået læst en hel bog inden for de 24 timer. Overvejer at tage "Rejsen over stepperne" af Jean M. Auel frem igen og læse videre i den, men burde måske også bare sove lidt?! Jeg er egentlig ikke træt, men jeg burde nok prøve med lidt søvn. Mine øjne har brug for en pause. Ayla og Jondalar er også hårde for mine tårekanaler, såå.. ja en pause vil være godt.

Kl. 09:52 - Jeg har fået sovet alt for meget - eller mere end jeg havde planlagt. Kom i seng en time efter jeg skrev sidste opdatering. Jeg gik simpelthen kold. Så jeg har først fået slæbt mig selv op nu her og er igang med at få noget morgenmad ned. Skal have lavet mig en kop te til læsestart og så skal jeg ellers bare under et tæppe. Her er koldt.

Kl. 10:52 - Det blev en utrolig lang start på dagen, men nu er teen lavet og jeg har sat mig ned for at læse videre i min næste bog, som jeg har været igang med før jeg gik igang med den første bog jeg læste til dette Read-a-Thon. :) God læsning til jer andre. Lad og give den en skalle de sidste timer der er tilbage.

Kl. 14:02 - Sidste opdatering herfra. Jeg er ret godt tilfreds med hvad jeg har fået læst denne gang. Håber også snart jeg bliver færdig med min nuværende bog, men den er utroligt lang, så der går nok lidt tid endnu. Men jeg fortsætter resten af dagen. Min læsning stopper ikke her. Det er jo Søndag og det betyder afslapningsdag for mit vedkomne. Burde egentlig nyde solen nu hvor den endelig er kommet frem, men det bliver ikke lige i dag.

Håber I andre har haft et godt Read-a-Thon og vi "ses" igen i April når vi gentager succesen igen.

12 kommentarer:

 1. IHH, jeg ELSKER altså bare dine billeder! Jeg glæder mig til at følge dit læsedøgn, søde :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du dog bare sød! <3 Nu synes jeg dog ikke at mine billeder denne gang er noget specielt, men det kan være jeg får taget nogle gode nogen i morgen. :D

   Slet
  2. Det med hjertet er altså virkelig fint! <3

   Slet
  3. Det tog jeg faktisk sidste år :D <3

   Slet
 2. Jeg elsker når bøgerne sætter gang i følelserne, uanset hvilke følelser det er.. Den bog må jeg lige få læst en dag, alle taler godt om den.

  Det ser bare sååå hyggeligt ud hos dig..

  God læselyst smukke <3

  Knus <3

  SvarSlet
 3. Lyder virkelig som om dit readathon blev 24 dejlige timer..
  Jeg drømmer om at man engang kunne leje et sommerhus et par stykker og så afholde et readathon sammen. Kunne være mega hyggeligt..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt vildt.. måske vi kunne gøre det engang.. <3

   Slet
  2. Det synes jeg helt sikkert at vi skal finde ud af. :) Ved ikke om jeg får råd til April, men måske Oktober næste år?

   Slet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud, og fedt at du kunne holde dig vågen i så lang tid. Jeg gik død ved 23 tiden.

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hehe* Jeg sov til gengæld også til langt ud på formiddagen. :P Så fik ikke læst helt så meget som jeg ville. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)