#Blogtober - Efterårs TAG #2

I dag har jeg anden del af min tag til jer, og I er meget velkomne til selv at besvare spørgsmålene på jeres egen blog. I kan også se hvad min tag handlede om sidste år ved at tjekke min video ud her og læse de første spørgsmål fra denne måned her. Vælger I at besvare disse spørgsmål og måske endda også dem fra sidste år, så smid endelig et link til jeres indlæg. Vil elske at læse med hos jer. :)

● Hvilke musiknumre lytter du til i Efteråret?
Det er en meget blandet landhandel, men I kan da lige fået par af numrene her:


● Hvilke farver går du efter når det kommer til tøj i Efteråret?
I år er det sort, mørk grå, brun, karry gul og bordeaux. Det er de ultimative Efterårs farver for mig. Har også tænkt lidt at finde nogen i en lidt mørk teal/grønlig farve, men.. ved det ikke helt endnu. Men det er nu nok mest de gyldne og bærfarverne jeg er mest efter. Synes også det er dem der klær' mig mest på denne tid af året.

● Hvad er din favorit ret i Efteråret?
Supper. Det er nemt og de kan fåes i mange variationer. Og så er der simpelthen ikke noget bedre end en gang suppe efter en dag ude i det kolde vejr. Jeg er især vild med rodfrugtsuppe og græskarsuppe når det bliver Efterår. Og i år er ingen undtagelse. Mou tjener i hvert fald godt på mig, når det skal være nemt og hurtigt.

● Er du mest til Efterårs morgner eller Efterårs aftner?
For at være helt ærlig, så tror jeg ikke at jeg kan vælge. Elsker Efterårs morgner når det er koldt og tåget. Der er altså bare et eller andet magisk over det. Og Efterårs aftner er perfekte til hygge. Stearinlys, afslappet tøj, putning under et tæppe eller dyne, en film eller TV-serier på TVet, en bog i favnen... jah bare ren hygge. Så jeg kan ikke rigtig vælge. Den er meget 50/50 for mig.

● Hvad er din ultimative favorit Efterårsduft?
Jeg elsker duften af musk eller varme krydderier på denne tid af året. Måske en lidt maskulin duft, men det er altså min favorit - også når det kommer til parfumer. Jeg har ikke en parfume der er den perfekte duft for mig, men har en med varme noter og vanilje fra Yves Rocher, som jeg bruger meget nu her, og så er det ellers de lidt mere tunge dufte jeg går med.

● Hvilken film synes du er et must-see i Efteråret?
Jeg ved ikke lige om jeg kan nævne en, men genrene thriller og gys er da perfekte. Det er jo Halloween-måneden, så det er næsten oplagt, er det ikke? Det er i hvert fald den type film jeg sætter på, når jeg gerne vil hygge med en film eller to.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)