LookFantastic.dk Beauty Box - Oktober 2016 - #LFPamper

Jeg har haft BeautyBoxen fra LookFantastic i et godt stykke tid nu, men nu er min anmeldelse endelig online på deres blog, så jeg tænkte, at jeg lige ville vise den her på bloggen også. Jeg vil ikke gå så meget i detaljer, som jeg gør inde på deres blog, men vil da alligevel lige kort skrive om hvert produkt, og hvad min mening er om denne måneds box.

Temaet af denne måneds box er ”Pamper”, og det passer jo perfekt til den årstid vi befinder os i. Det bliver koldere og det betyder, at vi tilbringer en masse tid indendørs. Det kolde vejr er også ret hård ved hud og hår, så det er vigtigt at vi giver os noget tid til at pleje os selv på de områder. Så en box der tilbyder forkælelse er jo bare vildt dejligt. Og så er jeg så glad for at se at ELLE magasinet er tilbage. Vi manglede det i sidste måned, og det var virkelig en skam. Men som sagt så er det tilbage denne måned og sikke da et dejligt et af slagsen. Har allerede siddet og skimtet det igennem en del gange nu.

I denne box gemte der sig hele to ansigtsmasker - en Renaissance Mask fra OSKIA og en Intense-C Radiance Peel fra Murad. Det var meningen at jeg ville have testet disse allerede weekenden efter jeg fik boxen, men har endnu ikke fået taget mig sammen eller finde tid til det. Hvilket faktisk er for dårligt. Men de ligger klar, så det er bare at gribe ud efter dem når det er.

Der er også en Liquid Yoga fra Mio, som er en form for olie til badekaret. Og hvor er jeg dog misundelig på folk der har et badekar. Jeg bruger den dog alligevel sammen med noget showergel når jeg er i bad, og den dufter helt fantastisk! De anbefaler at man bruger den inden man går i seng om aftenen, da man gerne skulle sove super godt bagefter, men jeg har indtil videre kun fået den brugt om morgenen.

Jeg har en alt for stor samling af læbebalsamer, så jeg har ikke brug for flere, men denne The Genuine Lapland Cream fra Polaar er jeg nu alligevel ret glad for at få. Jeg elsker tubens design og så bliver ens læber simpelthen så dejligt bløde ved brug af den. Så den er blevet en fast del af min taske. Det er jo ret vigtigt at have en læbepromade ved hånden når vejret kan give en virkelig ødelagte læber.

Endnu en ting jeg endnu ikke har fået testet er denne Caviar Moisture Intense Treatment fra Alterna som er en behandling til håret FØR badet. Den skal altså påføres i tørt hår og sidde i i noget tid inden man går i bad og vasker håret med shampoo og balsam. Det lyder lidt sært, men jeg glæder mig til at prøve den, og se om den kan gøre et mirakel ved mit tørre og meget trælse hår.

Sidst men ikke mindst så er der også en Pout Perfection Waterproof Lip Liner fra Laura Geller. Desværre har den ikke lige en Efterårsfarve, men den har en flot mørke rød farve, som vil være perfekt til Julen. Og jeg må sige at jeg er ret imponeret over konsistensen af denne. Den er skøn at påføre og giver en flot jævn farve. Så mit førstehåndsindtryk af dette brand er virkelig godt. Håber at kunne få flere produkter med tiden. Nu er jeg nemlig blevet nysgerrig.


Jeg synes faktisk det er en helt okay box og der er nogle virkelig lækre ting iblandt, så jeg giver den en thumbs up denne måned. Har I fået lyst til at kigge nærmere på den og måske endda abonnere på den? Så smut ind på deres site og læs mere om hvordan I tilmelder jer. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)