#Blogtober - Mine mål for Oktober (Min Bucket Liste)

Sidste år lavede jeg også et indlæg med mine mål for Oktober, men det var ikke ret mange af punkterne der blev til noget. Det er dog noget jeg håber bliver anderledes i år. Jeg vil nemlig gøre alt hvad jeg kan for at få dem realiseret. Dette er et type indlæg jeg regner med at gøre til en fast ting i det nye år - altså at lavt et "Mine mål for...."-indlæg hver måned. Også for at holde mig selv lidt i ørerne og se om ikke jeg kan gå gjort noget mere ved mine mange "to-do"-lister.

● Få rettet op på min døgnrytme. Komme i seng i fornuftig tid så jeg kan få mest ud af dagtimerne.

● Ordne mine negle og lakkere dem med en mørk neglelak.

● Inhalere den kolde og sprøde Efterårsluft en kold og tåget morgen.

● Få taget på det roadtrip jeg har snakket om i nogle år efterhånden. Tage ud i det danske land sammen med en veninde, et kamera og eventuelt noget lækkert mad og drikke og så bare nyde naturen når den er smukkest. Og tage en masse billeder.

● Prøve at holde varmen slukket hele Oktober måned. Der skal spares.

● Åbne vinduerne hver dag og lukke den skønne luft ind for at rense den indlukkede luft i lejligheden.

● Gå nogle gode ture ude i den smukke natur.

● Det kunne også være fantastisk at besøge nogle Halloween attraktioner. Måske nogle spøgte slotte, markeder eller lignende.

● Give mig selv fri og tid til at nyde en masse bøger, TV-serie afsnit og bare tilbringe tid sammen med mig selv og Prinsen.

● Gøre noget mere ud af mig selv. Ligge en lækker makeup og få glæden frem i mit smil igen.

● Hoppe og danse i de tørre Efterårsblade.

● Gøre det til en fast ting at forkæle mig selv med fodbad og ansigtsmasker flere gange om ugen.

● Shoppe lidt lækkert Efterårstøj/andre sager.

● Begynde at kigge på julegaver.

4 kommentarer:

 1. Vi skal så meget på road-trip og jeg håber virkelig at vi kan finde en smuk dag.. Jeg kan være totalt spontant på det punkt, så hvis der kommer en god dag, så køre vi sku..

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Og det skal vi bare! En skam ingen af os har kræfter til det i dag, for det ville være perfekt vejr til det. MEN! Naturen er ikke helt med os endnu. Men ja.. Kommer der en dag senere på måneden så gør vi det sku. :D

   Slet
  2. Ja der er ikke så mange kræfter i den uge, men jeg håber virkelig vi finder en smuk dag.. Har du tænk over hvor du gerne vil hen??

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)