Det endte med at blive en ret stille Søndag

Jeg havde egentlig planlagt at ville være lidt praktisk i dag, men jeg vågnede op med mavesmerter - damn you lady-cramps! - så besluttede mig ret hurtigt for, at tage det stille og roligt i stedet for. Så lidt en sløv start. Fik dog tjekket op på lidt forskelligt online, fik ordnet opvasken og så fik jeg taget lidt billeder af vores oversvømmede kælder og sendt billederne til den ansvarlige her i boligblokken. Ellers intet. Har forsøgt at læse lidt tidligere i dag, men har simpelthen ikke kunne finde ro til det. Mit hoved mylder med tanker og idéer, til ting jeg kan beskæftige mig med, for at tænke på noget andet, end det sure jeg skal denne måned.

Min angst irriterer mig ekstra meget nu her og den forhindre mig i at lave selv de simpleste ting. Rengøring, opvask, tøjvask.. alt det praktiske. Det får jeg simpelthen ikke gjort. Jeg udskyder det hele tiden, fordi jeg ikke har ro nok. Jeg kan ikke tage mig sammen til noget hvis det hele larmer indeni. Så jeg har tilladt mig selv at være ligeglad i dag. Bare lade de ting, jeg ikke kan tage mig sammen til, ligge. Jeg når det nok i morgen. Havde jeg dog ikke rykket mine forskellige møder i næste uge, så ville jeg ikke kunne gøre det. Men fordi jeg har fået rykket det lidt rundt, så det er mere jævnt fordelt, så har jeg plads til de lidt kedelige huslige ting indimellem. Samt at jeg kan finde nogle timer til afslapning en gang imellem. Sådan bliver jeg nødt til at gøre det denne måned. Ellers kører jeg mig selv i sænk.

Her til aften står den på hygge i nogle timer. Jeg vil prøve at læse lidt, og så har jeg været henne og lave mig en kop varm kakao og har fundet noget af mit guf frem. Også selvom jeg nok ikke rigtig får spist noget af det, men så jeg har muligheden hvis jeg bliver lækkersulten. Det er jo Søndag, ik? :D Og så tror jeg også, at jeg vil smide en ansigtsmaske på. Forkæle mig selv lidt. Prøve at gøre humøret lidt bedre. Prøve at få en god start på den nye uge.

Håber I andre har haft en god weekend. :D

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)