Dagens Hurtige

● Vejret har været gråt og trist hele dage, og det giver virkelig ikke en lyst til at lave noget som helst. Dog har jeg fået slæbt mig ned for at handle samt fået fikset et par af de ting der står på min to-do liste til i dag. Så lidt har jeg da fået lavet.

● Jeg er gået helt død i "Rejsen over stepperne" af Jean M. Auel, så jeg overvejer at tage hul på "Diabolik" af S. J. Kincaid. Har ikke fået læst noget som helst i.... alt for lang tid. Så jeg tror det må være en af de øverste punkter på min liste i dag. Læse. Så min bujo (Bullet Journal) får lov til at ligge og passe sig selv de næste par dage. Den er en stor tidsrøver. *Hehe*

● For at komme til at tænke på lidt noget andet end sygdom, læger, sygehuse og behandlinger, så tror jeg at jeg i dag vil prøve at forkæle mig selv lidt. Måske et fodbad, lidt ansigtsmaske osv. Overvejer faktisk om weekenden skal være en ren forkælelses weekend. Weekenden efter står nemlig i familiens tegn, så det kan være jeg skal tage en lille time-out i denne uge.

● Fik lavet mig den perfekte varme Jule-kakao i dag. Skulle lige teste noget og det viste sig at være det helt rigtige valg. Mums siger jeg bare. ;) Deler min "opdagelse" her på bloggen i December. :D

● Jeg er lidt "bange" for at jeg ikke kommer i Julestemning i år. Er så småt begyndt at pynte op, men synes ikke rigtig jeg kan mærke det indeni. Det er selvfølgelig også lidt tidligt endnu, men.. Vil bare så gerne finde lidt glæde frem i år. Altså glæde til Julen. Julen er godt nok ikke det samme for mig længere, men hvis ikke jeg skal gå helt død i det, så ville det bare hjælpe en hel del hvis stemningen alligevel kan findes frem. Bare en lille smule.

● Jeg savner solen. Jeg savner at kunne mærke dens stråler i ansigtet. Jeg har ikke noget imod årstiden vi befinder os i, men når det er så meget overskyet og trist, så har jeg bare ikke så meget energi. Savner lidt blå himmel og den store gule mega stjerne. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)