LookFantastic.dk Beauty Box - November 2016 - #LFSparkle

Har haft min skønne BeautyBox fra LookFantastic i et par uger nu, og efter at være blevet slemt skuffet over Goodieboxen denne måned, så har jeg undladt at skrive om den herinde, og i stedet nøjes med BeautyBoxen. Og nu hvor min anmeldelse af den er oppe på deres egen blog, så tænkte jeg at jeg også lige kort kunne skrive et par ord om den her på bloggen. :)

Først... Se lige selve boxen! Jeg freaking ELSKER designet! Den er meget mig. Sølv, shimmer, snefnug.. hele molevitten. Jeg. Elsker. Den! Den er nu også blevet en del af min væg med abonnements bokse. :) Hvad med indholdet? Det ser I her.

Det første jeg lagde mærke til var flasken med Professionnel Mythic Oil fra L’Oréal. Jeg elsker hårolier og bruger det gerne dagligt. Mit hår er trist og tørt så det har voldsomt meget brug for noget pleje og fugt. Og hårolie er simpelthen et vidundermiddel for tørre og triste spidser. Så jeg var super glad for at finde denne i boxen og så dufter den fantastisk!

Det næste produkt er jeg sådan lidt "naaaaah" med, da det er en creme til ansigtet. Nemlig en Recovery Balm fra Monu. Og som I nok ved, så er jeg bare ikke særlig glad for ansigtscremer pga. min meget olieret hud. Såå.. nej tak. Den bliver smidt i bunken med produkter der skal gå videre til en anden heldig kvinde en dag.

En ting jeg dog beholder selv er det næste produkt. Det er nemlig en Angled Blending Brush fra Look Good Feel Better. Ved dog ikke lige om blending brush er hvad jeg vil kalde den, da den er flad og skrå, men.. må jeg indrømme at jeg endnu ikke har prøvet at bruge den til at blende med. Det kan jo være at den er super god. Men normalt er brushes som denne ikke gode til den slags for mig.

Der var endnu et hårprodukt i denne måneds box og det er en Professional Volupt Spray fra Sebastian. Jeg har ikke fundet en anledning til at teste den endnu, men jeg håber virkelig at den kan give mit ret så tynde og flade hår en smule volume. :D Har jeg virkelig brug for. Men hvorfor så lille en flaske? Kunne de ikke have givet mig en i en 2 liter flaske? *Hahahaha* Mor her har brug for det. Som i virkelig brug for det.

Næste produkt har jeg heller ikke fået brugt endnu. Men det er mest fordi jeg ikke rigtig har haft dage hvor jeg har gået meget eller haft brug for at give mine fusser et friskt pust. Der er her tale om en Revitalizing Foot and Leg Spray fra Bloom And Blossom. Den dufter som en drøm og jeg vil helt sikkert have denne stående inden for rækkevidde når jeg kommer hjem. Just in case you know. :D

Jeg bruger aldrig blush og highlighter da min hud ikke går godt sammen med det. Det fremhæver alle de dårlige ting, så jeg har faktisk aldrig prøvet ret mange produkter inden for de to kategorier. Men i denne måned box var der en Blush Cheek Powder fra Model Co og farven er faktisk ikke helt dårlig, så jeg tror faktisk ikke den vil være helt så dårlig til mig. Og tror heller ikke at farven vil fremhæve ret meget i min hud, såå.. den bliver smidt i makeup-tasken så den ligger klar til næste gang jeg skal lege med lidt makeup. Så bliver den nok testet.

Sidst men ikke mindst, så var der også en Sparkling Nail File fra LookFantastic med i boxen. Det er faktisk det eneste sparkling ved denne box - desværre - men tja.. Man kan håbe det bliver bedre i næste måned. Det er jo fest-måneden, så mon ikke man er heldig der?

Alt i alt var November boxen fra LookFantastisk faktisk ret god. I hvert fald en hel del bedre end Goodieboxen, som jeg også nævnte i starten. Jeg blev simpelthen så skuffet over den. Er glad for at der i det mindste var nogle lækre ting i denne box. Glæder mig meget til at se hvad de finder på til December. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)