Spontan tur til Odense og udsigt til en skøn Søndag

Min Lørdag blev meget anderledes end det der var planlagt. Det var meningen at jeg først skulle have været i Odense med de gamle i morgen, men vi ændrede planerne og tog derind i dag i stedet for. Så vi fik brugt et par timer i IKEA og et par timer i Bilka. Jeg skulle kigge på lidt forskelligt begge steder, men ingen af stederne kunne jeg finde noget af det på min liste. Men jeg blev da færdig med at købe det jeg skal bruge til #BloggerAdvent gaverne, så jeg en gang i næste uge kan sende mine pakker afsted. Så er det overstået og tilmed i god tid. Fantastisk!

Så nu kan jeg holde fri i morgen. Bare slappe af. Læse. Se lidt gode film. Forkæle mig selv med ansigtsmaske, fodbad osv.. Aih men det bliver så godt. Regner med at købe ind til noget lækker mad og måske endda også købe et par Juleøl nu hvor man kan få dem igen. Ren luksus Søndag. Ja tak! Og det må jeg gerne. Mandag skal jeg til møde med sagsbehandleren og snakke om lidt forskelligt samt hvordan det går med sygehuset osv. Og så skal jeg ind til byen og hente pakker. Pakker jeg efterhånden har haft liggende derinde i over en uge. Ups! Men når jeg alligevel er nede i byen på Mandag, så kan jeg jo hente dem der. Selvom det bliver svært at få dem hjem da de ikke kan være i cykelkurven. *Hahahaha* Det skal nok blive et syn for Guderne når jeg skal kæmpe mig hjem med dem. Men det skal nok lykkedes. Håber bare ikke at vejret bliver for dårligt.

Skal faktisk også snakke med banken på Mandag. Jeg har nemlig taget beslutningen ang. hvilken telefon jeg skal have købt. Min egen stod næsten af i dag, så det varer nok ikke længe før den dør for alvor. Og lige pt. kan jeg få den nye til billige penge med et billigt hukommelseskort OG et gratis sportsarmbånd. Det er dumt ikke at gøre det nu, for det er ikke engang sikkert at det tilbud kommer igen eller at den i det hele taget bliver billigere. Såå... Jah.. Bliver min egen Julegave til mig selv i år. :P

Så jah.. Der skal ske en masse de næste par dage. Derfor vil jeg også gå til ro nu. Håber I andre har haft en fantastisk Lørdag.

1 kommentar:

  1. Lyder som en dejlig weekend og håber du finder en god løsning med banken, så du kan få en ny mobil..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)