#BlogXMas - Dagens Pakkekalender Gaver | 4 Advent


Sidste år gav jeg min søster en pakkekalender med 25 små gaver i. I år har vi så aftalt, at vi begge giver hinanden pakkekalender-gaver, men holder os til Advent-gaver. Det gav os mulighed for at finde lidt flere ting at smide i hver pakke, og jeg har i den anledning lavet 4 pakker med hver deres tema til min søster. :D I dag åbner jeg den sidste pakke fra hende og viser samtidig hvad jeg har givet hende, så I også kan se hvad jeg har forkælet min søster med.

Derudover så har jeg i år valgt at hoppe med på #BloggerAdvent, hvor vi er en gruppe Danske bloggere der hver især har fået tildelt en person at give adventsgave til. Min gave fra min "blogger-nisse" ser I sidst i indlægget. Her er pakkerne.

Min sidste pakke fra min søster indeholder igen noget lækkert til både Cosmo og jeg. Jeg har fået endnu en Juleedition fra Ritter Sport med karameliseret mandler og Cosmo har fået nogle godbidder. Vi takker begge mange gange. :D
Pakken dufter også skønt af vanilje og det skyldes disse duft-fyrfadslys. Skønt! Jeg har ikke flere med vanilje, og det er jo en skøn duft her i Julen, så dem tager jeg i brug med det samme.

Jeg har også fået lov til at overtage hendes Beauty Blender og sæben dertil, så dem har hun været sød at tilføje pakken. Fantastisk. Jeg prøver nemlig at bruge en beauty blender noget mere. Det giver et flot resultat. Jeg skal bare have fundet en foundation der fungerer godt sammen med den og som ikke bliver for fedtet til mig. Og så er jeg ret imponeret over sæben. Bruger den også til mine makeupbrushes en gang imellem og der fungerer den virkelig godt.

Sidst men ikke mindst så har hun valgt at give mig en af de nyere muddermasker fra L'Oréal som jeg gerne har ville teste siden de kom til DK. Den skal jeg så meget forkæle mit ansigt med i aften.

Mange mange tak for de skønne pakker denne December søs. ♥

Nu til min søsters pakkekalender gaver. I år har jeg valgt at køre i mit personlige frost-tema når det kommer til indpakningen. Har fundet dette fine sølv-gavepapir og noget fint blåt gavebånd. Jeg lavede selv nogle kort til hver pakke, hvor jeg afslører temaet for hende og kommer med lidt hints om hvad hver pakke indeholder. Synes selv det er blevet super fint!Min søsters pakke i dag
"Den personlige afslutning"-pakken

"Dagens pakke indeholder lidt der kan tilfredsstille dine personlige interesser. Ting der for dig er en personlig skat. Lidt til din samling, bare med et personligt pift fra din søster."

Som teaseren giver udtryk for ved denne sidste pakke, så indeholder den noget der er personligt for min søster. Hun har nogle skønne bryn, og hun bruger gerne klar gel til dem for at holde hårene på plads, men hun har ikke længere noget tilbage. Derfor har jeg valgt at købe en enkelt til hende. Kunne godt have købt flere, men det kan jo komme løbende i det næste år. ;) Og så har hun klaget over at knopperne på hendes Wet-Brush er faldet af, så hun får her en ny af mig. Jeg har ikke oplevet det med min egen, så vi kan håbe det er en defekt hun har fået, og at denne så holder noget bedre.

Hun elsker også disse Magic Stars fra Milky Way, som for os begge er meget nostalgisk, så hun har fået et par poser med af dem, sammen med en lækker Tom's Guldbarre med guldkarameller. Den smager helt fantastisk!

Sidst men ikke mindst, så er der lidt sager med Mega Mussel. Og nej det er ikke originalt, men det er unikt. Der er nemlig ingen andre der har lige netop disse ting. Jeg har lavet hende et bogkort med mønster på begge sider og så hendes initialer så ingen kan snuppe det. Det er selvfølgelig også blevet lamineret så det holder noget bedre. Og så har jeg også været henne og købe hende en 2017-kalender. Jeg ved ikke om hun får den brugt, men jeg synes det var en oplagt ting for mig at give hende. Den har selvfølgelig også fået en front og bagside med Mega Mussel mønster. Indeni selve kalenderen har jeg skrevet nogle fødselsdage ind, nogle personlige notater og så gemmer der sig også et lille brev til hende. Så får hun hele året igennem små beskeder fra mig.

Det var sidste pakke til mig og til min søster, og det betyder at det snart er Juleaften. Håber I har nydt at se med i vores pakkekalender gaver, og det kunne jo være vi genoptager det næste år. ;)

Nu til min sidste pakke fra min "blogger-nisse", som er Louise W..
I den sidste pakke gemte der sig en double ended makeup brush. Kender ikke til mærket, men jeg synes umiddelbart at den virker god. Den er i hvert fald blød og jeg skal helt sikkert teste den her inden længe. Makeup brushes kan man - hvis I spørger mig - aldrig få for mange af. Så mange mange mange tak til Louise. Tak for de fire skønne advents pakker denne December.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

8 kommentarer:

 1. Glædelig 4. søndag i advent <3

  Det er vel nok lækre gaver, du og din søster giver hinanden :-)

  Og skønt at følge med i dine gaver fra #BloggerAdvent :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak og i lige måde. :D
   Ja det er nogle skønne gaver.

   Slet
 2. Sikke nogle skønne gaver :)

  Håber du nyder den sidste søndag i advent <3
  Knus Mie, Mizzepii.dk

  SvarSlet
 3. Så mange fine ting :D

  Håber du har haft en skøn søndag og hyggeligt at du har været med i årets Bloggeradvent.

  Knus <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)