#BlogXMas - Jule Edition TAG #2

● Har du nogensinde haft en hvid Jul?
- Ja da jeg var yngre. :) Der har der været meget sne. Det har desværre ændret sig en del siden da. Klimaet har ændret sig så meget, og det betyder at sneen efterhånden er ret sjælden i Julen. Desværre. Jeg synes det er super hyggeligt med en hvid Jul, og der er ikke noget mere hyggeligt end en god gåtur efter indtagelse af Julemaden.

● Vil du helst give eller modtage gaver?
- Hmm.. Det er forskelligt. Kan jeg lide det jeg får, så synes jeg det er hyggeligt, men kan jeg ikke, så er det virkelig akavet og ubehageligt. Men jeg elsker altid at give. Jeg går også ret meget op i at finde noget godt til folk. Noget jeg er sikker på at de vil synes om.

● Hvad er der på toppen af Juletræet i år?
På mit Juletræ er der en sløjfe. På det store Juletræ tror jeg der kommer en stjerne. Det har der været de sidste mange år, så det ændrer sig nok ikke i år.

● Hvis du kun skulle give gave til én person, hvem skulle det så være?
- Helt klart min søster.

● Hvilken del af din Julepynt i år holder du mest af?
Jeg tror faktisk det er mit Juletræ. Jeg elsker pynten og jeg elsker den hygge det skaber at have det stående i stuen. Også selvom det ikke er så stort. Det er der dog og jeg elsker det.

● Har du nogensinde smugkigget i dine Julegaver før Juleaften?
- Selvfølgelig har jeg det. :) Jeg er meget nysgerrig af person, og da jeg var mindre så fik jeg da rusket lidt i et par gaver og smugkigget under gavepapiret. Det kan jeg ikke løbe fra. Så ja jeg er nok skyldig her. Det er dog en del år siden jeg sidst gjorde det.

● Ønsker du sne i Julen eller vil du helst undvære?
- Jeg ville da elske at have sne i Julen! Jul for mig er ikke rigtig Jul uden sne.

● Hvilken Julekalender følger du i år?
Well.. Må da indrømme at jeg gerne prøver at se alle afsnit af "Den Anden Verden", men det er mest fordi det er en ny Julekalender, og det gør mig nysgerrig. Og selvom jeg allerede har set "Ludvig og Julemanden", så får jeg også set lidt afsnit af den. :)

● Elsker eller hader du at pakke Julegaver ind?
- Jeg elsker det. Jeg elsker at være kreativ med både papir, gavebånd og andet pynt på gaverne. Man må gerne kunne se min personlighed skinne igennem. Og så kører jeg jo gerne i et bestemt tema hvert år. Har jeg mulighed for det, så bliver alle mine gaver pakket ind på samme måde.

Julekalenderen tidligere:
2012 | 2013 | 2014 | 2015

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)