Min Bullet Journal er nu klar til Januar 2017

Jeg er super tilfreds med at være gået over til at lave min Bullet Journal i min Personal Planner notesbog. Jeg er mere til det hvide papir, samt at jeg elsker at det er en spiral-bog, og at jeg derfor kan "folde den sammen", så jeg kun kan se én side af gangen. Det gør det så meget mere praktisk og nemmere at arbejde med. Og så elsker jeg at papiret er tykt nok til at mine steadtler kuglepenne ikke bløder igennem eller laver for meget ghosting på den anden side. Selv farveblyanterne gjorde det i min Leuchtturm1917. Hvilket jeg er super ked af, for jeg ville så gerne elske den mere end jeg gør. Men den bliver ikke forsømt. Regner med at bruge den til andre ting i stedet for. Ting jeg ikke vil have roder i min BuJo. Jeg kan bruge den til at teste idéer og layouts i.

Men som overskriften siger, så er min Bullet Journal endelig klar til den første måned i År 2017 - nemlig Januar. Jeg er blevet færdig med den måned og jeg har færdiggjort de sider jeg har liggende fast i starten af min BuJo. Jeg har taget lidt billeder, og dem får I i dette indlæg.

Som I vil kunne se på billederne, så har jeg valgt et mere simpelt layout denne gang. Jeg tegner stadig lidt, så der er lidt kreativt i min nye kalender, men jeg holder det meget neutralt og stadig med en smule farve. I hvert fald på nuværende tidspunkt. Havde overvejet at holde det i sort/hvid, men... jeg kunne ikke helt beslutte mig. Så nu prøver jeg med en smule farve.

Det simple har jeg fundet ud af passer bedst til mig. Når der er kaos på toppen og det hele roder omkring mig, så tænkte jeg at det var bedst at holde min kalender simpel. Ikke nogle indviklede layouts som jeg vil blive træt af i længden og som vil irritere mig. Er super tilfreds med resultatet og jeg tror at "måneds-layoutet" er et jeg vil holde mig til. Enkelt og der er plads til at skrive en masse. Elsker det. Nu er den i hvert fald klar til Januar 2017. Nu mangler jeg bare at blive mentalt klar til årsskiftet. *Hehe*


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)