Nu (ENDELIG) med ny lampe over spisebordet

Jeg er utroligt kræsen når det kommer til ting jeg vil have i min indretning. Dog har jeg det værst med lamper. Det er simpelthen så svært at vælge, når der er et alt for stort udvalg af fine lamper på nettet og i forretningerne, og det er heller ikke alle der lige passer ind i min stil selvom jeg måske synes de er super smukke. Har haft kigget efter en ny på nettet, men kunne ikke beslutte mig, så da jeg var i Odense, sammen med Jeanette og Mette i Oktober, valgte jeg spontant at købte en ny til over spisebordet. Jeg ville egentlig gerne stadig køre i den feminine og romantiske stil, men… den jeg havde før var simpelthen så svær at gøre ren! Den samler så meget støv og er ikke til at tørre ordentligt af. Så jeg måtte se om ikke jeg kunne finde en der var mere simpel og lettere at rengøre. Det betød også at jeg måtte vælge en lidt kedeligere lampe, men det går nok. Den er stadig hvid og passer egentlig okay ind i min indretning.

Dog har den ligget og samlet støv lige siden jeg købte den. Det var egentlig meningen at viceværten skulle have hjulpet mig med at få den skiftet ud, men han glemte det gang på gang. *Hehe* Så da min far tilbød at komme og hænge min nye knagerække op i går, som de gav mig i Julegave, fik han lige ordnet lampen også nu han alligevel var her. Tak daddy!

Synes faktisk den passer ret godt ind nu hvor den hænger der. Ved ikke om den hænger for højt, men det må jeg bedømme her i løbet af de næste par dage. Den er nem nok at hejse lidt ned hvis det er. Men jeg nyder at den giver meget mere lys en den anden gjorde. Og jeg er glad for, at jeg langt om længe fandt en ny, og at den nu er kommet op og hænge.

4 kommentarer:

 1. Dejligt at du endelig fik lampen op og hænge, synes den er super fin..

  Knus Jeanette <3

  SvarSlet
 2. Vi har købt to af de lamper ud til køkkenet :) er super tilfreds med dem - de er meget bedre end de gamle vi havde :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt det lige er den samme model. :D Er også blevet super glad for min.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)