Anmeldelse af L'Oréal Pure Clay Maskerne

I Julen var jeg så heldig at min søster opfyldte mit ønske om at få de tre L'Oréal Pure Clay Masker, som har været på markedet et stykke tid nu. Jeg elsker jo ansigtsmasker, og det er især muddermasker, scrubmasker og de skønne peel-off masker (dem der virker altså). Og disse opfylder to af de punkter - fantastisk! Den grønne fik jeg i min sidste Adventsgave og den røde og sorte fik jeg så Juleaften. Jeg har nu fået dem testet hver og især et par gange, og tænkte at jeg lige ville skrive lidt om dem her på bloggen.

● Pure Clay Exfo Mask - Ansigtmaske der exfolierer og forbedrer hudtexturen
Denne røde scrubmaske indeholder røde alger, som er kendt for at gøre huden mere klar. Den cremede formulaen exfolierer huden og gør at porene opleves mindre synlige uden at tørre ud efter brug. Huden skulle føles blødere og glattere og urenheder opleves reduceret.
Anbefalet anvendelse: Brug den 2-3 gange om ugen på rengjort hud. Fordel et fint lag i hele ansigtet. Lad virke i 5-10 minutter og fjern den så med lunket vand samtidlig med at du laver små cirkulære bevægelser for at øge den exfolierende effekt.


● Pure Clay Glow Mask - Ansigtsmaske der fjerner urenheder og giver glød
Denne sorte maske indeholder kul, som er kendt for sine magnetiske egenskaber. Den cremede formula rengør huden i dybden. Den fjerner skånsomt snavs og urenheder samt giver huden glød uden at tørre den ud. Huden skulle føles dejligt ren og frisk efter brug.
Anbefalet anvendelse: Brug den 2-3 gange om ugen på rengjort hud. Fordel et fint lag i hele ansigtet. Lad virke i 5-10 minutter til den bliver grå i farven. Fjern den derefter med en vaskeklud.


● Pure Clay Purify Mask - Rengørende og matterende ansigsmaske
Denne grønne maske indeholde eukalyptus som er kendt for sine rengørende egenskaber. Den cremede formulaen rengør i dybden samt fjerner urenheder og overflødigt serum og olie fra huden. Huden får et mat udseende uden at tørre ud.
Anbefalet anvendelse: Brug den 2-3 gange om ugen på rengjort hud. Fordel et fint lag i hele ansigtet. Lad virke i 5-10 minutter og skyld af med lunkent vand eller tør det af med en vaskeklud.


Generelt om alle tre masker
Indeholder tre særlig udvalgte typer af ler: Kaolin, Montmorillonite og Ghassoul.

Den første maske jeg prøvede var Purify masken og jeg lagde især mærke til den meget rene og "grønne" duft. Duften fik mig faktisk til at tænke på de der klassiske Dove håndsæber. I ved dem i fast form. Duften minder ret meget om.
Den tørrer helt ud til en meget lys grøn pastel farve (næsten hvid) og viser tydeligt hvor ens problemområder er. Har du meget olieret hud eller forstørret porer så ses det ret tydeligt der hvor olie samler sig og hvor dine problem-porer er. Der vil masken stadig være mørkere. Huden føles dejligt mat efter brug uden at den føles stram og alt for tør.

Den næste jeg fik testet var Glow masken. Jeg elsker virkelig duften på denne. Jeg nød virkelig at have den på. Især også pga. den lidt "prikkende" fornemmelse på huden. Kullet går ind og renser i dybden og det er det man kan mærke. Den varmer også en smule, men slet ikke noget voldsomt.
Denne tørrer også helt ud og bliver til en meget lys grå farve. Her ses også tydeligt ens problemområder. Jeg slås meget med min T-zone, omkring næsen, kindben, hage og huden omkring mine øjne. Huden føles en smule mere mat efter brug og helt klart mere ren.

Den sidste jeg fik testet var Exfo masken og denne elsker jeg virkelig! Den har en lidt sær duft, men den kan jeg sagtens leve med. Jeg elsker at der er små korn i den, som man kan scrubbe huden lidt med imens man påfører den. Den er også langt mere fast i konsistensen end de andre.
Denne tørrer ikke ud til en lysere farve, men derimod en mørkere (det gør den i hvert fald på mig). Man bruger den som en scrub-rens når man fjerner den og huden bliver simpelthen så lækker efter brug. Min hud var super blød og den havde den helt rigtige fornemmelse af fugt uden at det blev fedtet.

Jeg troede jeg ville have Glow masken som min nr. 1, men det viste sig faktisk at Exfo masken stjal førstepladsen. Glow og Purify deler andenpladsen. Jeg er blevet overraskende glad for disse masker, og jeg kan personligt varmt anbefale jer at prøve dem. De er ikke for dyre, men ligger i en helt fornuftig prisklasse. Det er perfekt til os der ikke har så mange penge at forkæle sig selv med.

Mange tak til min søster for disse masker denne Jul. :D

4 kommentarer:

 1. Dejligt at de er gode og du er glad for dem! Tror jeg må prøve at købe den røde der! Eller låne af dig næste gang jeg er på fyn ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du skal så meget prøve den røde. :) Der er ikke så meget i dem, men hold da op de er lækre. :D

   Slet
 2. Svar
  1. Når de er på tilbud er det vist 80,-.. Ellers er det vist 100,- stk.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)