Nyt i bogreolen - "Forbandede Kærlighed" af Colleen Hoover

Jeg har lige siden Read-a-Thon i Oktober, hvor jeg læste min første Colleen Hoover bog, været vild efter at læse endnu en af hendes bøger. Jeg fik så muligheden for at vælge en valgfri bog som tak for et interview til Love-Books blog, og valget faldt på "Forbandede Kærlighed", som jeg har hørt rigtig mange snakke godt om. Den har vist ikke været på lager, så der gik noget tid før den kunne blive sendt, men i dag ankom posten med den.

Jeg glæder mig helt tosset meget til at komme igang med at læse den. Der ligger dog lige et par bøger først i rækken, men denne ligger helt klart i toppen af bunken nu.

Har I læst den? Hvis ja, hvad synes I så om den?

9 kommentarer:

 1. Den er fantastisk - glæd dig!

  SvarSlet
 2. Det er en af de bedste bøger, jeg har læst i 2016 - glæd dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder lovende. :D Bedre end "Måske en dag"?

   Slet
 3. Jeg står på vente til at låne den, så glæder mig til at høre hvad du synes om den.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Du når nok at læse den før jeg gør. :)

   Slet
  2. Har lige hentet den på biblioteket i dag, men der går nok lige en uge eller to før jeg kan komme igang.. Der står andre ting på hylden.. :P

   Slet
 4. Åh den bog vil jeg så gerne læse. Må til at få anskaffet mig den :)
  God læselyst <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)