En lille update på privaten

Der sker ikke ret meget for tiden, nu hvor jeg igen ligger syg, men jeg kan mærke, at det så småt er ved at blive bedre. Så nu håber jeg satme, at der går lang tid før jeg igen bliver ramt af de dumme bakziller. :D Jeg har nemlig fået ret travlt. Alle de ting jeg skulle have nået indenfor den sidste uge, har jeg jo af gode grunde ikke kunne ordne. Så nu er jeg virkelig ved at være i et tidspres. Men jeg er optimistisk. Jeg tror nu nok at jeg skal kunne nå det hele. Må bare fylde lidt ekstra på de forskellige dage den næste uge. Og håbe at der ikke opstår flere uventet forhindringer. Dem har der nemlig også været rigeligt af.

Min radiator på badeværelset besluttede sig for at lave samme nummer som den gjorde for et par år siden (tror jeg nok det var). Den står altid helt slukket, men pludselig står den og buldrer på fulde hammer og jeg kan intet gøre. Thermostaten er kalket fast, fordi den står inde i brusekabinen (den arkitekt har sku ikke været for skarp), så jeg kan ikke dreje på den. Så selvom den stod nede på "slukket", så kunne jeg ikke vrikke på den for at skrue lidt op og måske få den slukket helt igen. Så VVS'eren måtte en tur forbi endnu en gang. Og selvfølgelig var det den samme der var her i forbindelse med mit tilstoppede afløb for under to uger siden. Men nu er den blevet skiftet og jeg har igen fået slukket for den. Skønt! Nu kan jeg holde ud at være ude på badeværelset igen.

Derudover har der været nogle dumme ting der har drillet psyken, men jeg prøver at skubbe dem langt væk og ikke bruge tid på det. Nu vil jeg bare koncentrere mig om at få nogle ting løst og få hakket de punkter af på min to-do-liste. Jeg skal også igang med de fastelavnslooks jeg skal lave pictorials af til LookFantastic's blog. Derudover vil jeg også gerne ned forbi de forskellige genbrugsbutikker igen for at kigge efter lidt forskelligt, og så har jeg et lille projekt i tankerne, som jeg gerne vil prøve at lave. Hvis det lykkedes så deler jeg det med jer her på bloggen. :D

Så lidt kommer der til at ske. Og som sagt så håber jeg snart at jeg er ovre det sygdom her. 3 måneder er altså for lang tid at være 50% sengeliggende. Det bliver man en smule sindsyg af. Dét kan jeg i hvert fald skrive under på. Så kryds fingre folkens.

2 kommentarer:

 1. Dejligt at være ovre sygdom, man kommer sgu hurtigt bagud med det hele - god to-do-liste arbejdslyst ;)

  - A

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis. Og energien er ikke helt vendt tilbage, så har måtte udskyde ting en smule mere. Men jeg håber at komme up-to-date efter denne weekend. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)