Tilbageblik på Mit År 2016

Et helt år er nu gået og det er blevet tid til at kigge tilbage på mit 2016. Her vil jeg danne et overblik over hvad jeg har været igennem både IRL men også på bloggen.

Januar
Første måned i året var fuld af sygehusbesøg, lægebesøg og behandlinger hos psykiateren. Alle mine uger var fyldt helt op, og det var utroligt stressende. Men jeg fik lært at give mig selv indsprøjtninger i forbindelse med mine mange sygehusbesøg og jeg fik stillet diagnosen ADD hos psykiateren. Det var en meget hård psykisk måned og det gjorde desværre at jeg lukkede mig meget inde i mig selv.

Februar
Februar var ikke meget bedre, men det blev en måned hvor jeg fik købt lidt lækkert til mig selv. Jeg havde sparet lidt penge sammen til netop det formål. Havde noget tøj jeg skulle have, lidt makeup og lidt duft. Og så var det også måneden hvor jeg vandt lidt konkurrencer. Virkelig dejligt!

Det blev også måneden hvor jeg endelig fik min ombre tilbage! Jeg har haft følt at der manglede noget. En del af mig selv. Og det viste sig at være min ombre der var skyld i det. Så fandt en afblegning frem fra gemmerne og vupti! Tilbage var mine skønne gyldne spidser!

Jeg fik også langt om længe set min søster som jeg havde savnet ekstremt. Grundet afstanden ser vi ikke ret meget til hinanden. Men nu hvor vi var sammen og havde lidt tid til det, så fik vi optaget de to videoer jeg har haft på listen længe.


Marts
For første gang i mit liv oplevede jeg hvordan det er at blive hacket på PayPal og få stjålet næsten 1000 kr. Dette skete den første dag i Marts og det slog benene totalt væk under mig. Jeg havde et forfærdeligt knæk og var syg i flere dag efter. Det viste sig at være en Russer som mente han skulle handle nogle ret dyre ting på min bekostning. Jeg vandt dog sagerne og fik mine penge tilbage. Men hold da op en grim oplevelse.

I Marts fandt jeg også ud af at jeg igen havde fået ny sagsbehandler. Det er nu den femte inden for 2½ år. Det er altså alt for mange udskiftninger og jeg starter jo forfra hver gang. Men der er endelig kommet igang med nedskrivningen af diagnoser osv fra de forskellige behandlere.

April
April startede ud med at jeg endeligt fik sagt farvel til Stofa efter 13+ års medlemsskab. Jeg var træt af at blive behandlet så dårligt og stadig have et virkelig ustabilt TV-signal og konstant forsvindende internet. Så fra 1. April kunne jeg kalde mig selv en Fullrate-kunde. Og i forbindelse med tilmeldingen hos dem, fik jeg en skøn tablet med i handlen. Ja jeg brokker mig skam ikke. :D

April blev også måneden hvor jeg langt om længe fik taget mig sammen til at få ryddet ud i ALT herhjemme. Jeg har løbende smidt en masse ud oppe fra lejligheden, men denne måned fik jeg gået alt igennem - både i lejligheden og i kælderen. Vi endte med at fylde en hel trailer. Der var virkelig meget. Men det var så rar en følelse at få det overstået. Det er lidt som at rense sjælen for rod. Nu kunne jeg pludselig komme ind i mit kælderrum igen.

I April var det også tid til at sætte 24 timer af til ren læsning og hygge - det var nemlig blevet tid til Read-a-Thon. Jeg holdt ikke hele 24 timer, men jeg fik da læst og det var rart.


Maj
Der skete ikke mange ting i Maj der var værd at kigge tilbage på, men jeg havde dog alligevel en super hyggelig fødselsdag sammen med Jeanette. Jeg fejrer ikke rigtig den dag, men da Jeanette spurgte om hun skulle kigge forbi kunne jeg alligevel ikke sige nej.

I Maj modtog jeg også endelig min Morphe 35C palette og jeg fik leget lidt med en masse skønne farver. Derudover så fik jeg også bestilt en masse Makeup Geek øjenskygger, som jeg modtog de fleste af i Juni. Jeg har aldrig haft så lækre øjenskygger, så jeg er virkelig glad for, at jeg langt om længe fik taget mig sammen til at investere lidt i det.

Juni
I Juni kunne jeg fejre 18 år som en Personlig Blogger og 21 år som hjemmesideejer. Hvor er tiden dog blevet af? Jeg følter ikke det er så mange år, og så alligevel gør jeg. Men gnisten er stadig lige så stor som dengang jeg startede - om ikke andet større, så jeg er glad for at jeg har holdt ved og INGEN pauser har haft. Og jeg er still going strong.

Denne måned besluttede jeg mig også for at få en af mine drømme opfyldt, som jeg har tænkt på i flere år. Nemlig at lave et hyggemøbel på altanen. Altså et møbel der fylder så meget som muligt, hvor jeg kan sidde og halvt ligge og slappe af sammen med Prinsen. Et sted hvor jeg kan nyde solen når den er på den side af bygningen og et sted hvor jeg kan ligge og læse. I starten var det meningen at jeg ville lave det af europaller, men min far tilbød at bygge noget i stedet for (og det sker ellers aldrig at jeg får den slags tilbud), så jeg sprang til med det samme. Resultatet kan I se i dette indlæg.

Juni blev også måneden hvor jeg blev tildelt et ressourceforløb hos kommunen. Det betyder at jeg kan få lov til at gå til behandlinger og løbende få det bedre psykisk og fysisk og derved blive klar til eventuel uddannelse eller arbejde.

Juli
I Juli modtog jeg langt om længe de øjenskygger, paletter og eyeliners jeg havde brugt lidt for mange penge på den Sommer. Fortryder intet for det hele er simpelthen så lækkert og det er lidt rart at have noget nyt at lege med, som man normalt ikke så nemt kan få fingrene i her i DK.

Juli blev også måneden hvor jeg fik nydt en masse timer på altanen. Den blev et stort hit hos både Prinsen og jeg. Kunne godt have brugt lidt flere altan-dage end dem vi fik, men jeg var glad for at kunne få den inviet med manerer. :DAugust
August startede med et besøg på et af Sydfyns største loppemarkeder. :) Hold da op hvor fik jeg købt mange bøger. Det var lidt crazy. Men havde en hyggelig dag sammen med familien. Elsker loppemarkedsbesøg.

Jeg fik også endelig besøgt Odense Blomsterfestival, men desværre havde de sparet utroligt meget og der var ikke så mange blomster og udsmykninger som der plejer. Men vejret var lækkert, så det var vi da heldige med.

Og så fik jeg brugt utroligt mange penge på Morphe paletter. Ja jeg gik måske lidt amok. Endte med at købe tre til min samling, og jeg knuselsker dem alle tre. Hold nu op hvor er de bare fantastiske! Helt klart noget jeg kan anbefale jer at prøve. Jeg synes personligt at pigmenteringen i dem er helt igennem fantastisk til prisen.

I August fyldte Prinsen også 7 år. Hold nu op hvor er tiden gået stærkt! Han er simpelthen noget af det mest værdifulde jeg har og jeg kunne ikke forestille mig en dag uden ham. Han er så skøn.

September
I September var jeg for første gang siden jeg var helt lille i Odense Zoo.. Hold nu op hvor er der bare fint derinde og hold nu op hvor er der mange skønne dyr! Det er ikke sidste gang jeg gør det. Hyggelig dag sammen med familien.

Jeg fik tilbragt en masse tid sammen med Jeanette i denne måned også. Vi fik nydt en masse sol, grinet, snakket, besøgt Egeskov Marked og bare nydt hinandens selskab. Elsker når det føles så naturligt og... rigtigt. Er glad for at jeg ikke lod mig påvirke af småpige-fornærmelser og derfor gav vores venskab endnu en chance.

Oktober
#Blogtober skød denne måned igang, og det gik simpelthen så godt! Jeg missede ikke én dag, og jeg har fået virkelig god respons ang. mine indlæg i år. Skønt når noget man ligger så meget tid i bliver taget så godt imod. Og især når det omhandler ens favorit årstid.

I Oktober besøgte mine forældre og jeg min søster i Jylland. Det var hendes kærestes fødselsdag, så vi tog derover for at tilbringe en dag sammen med dem. Det er svært at undvære min søster og det piner mig, at hun skal bo så langt væk. Så jeg sætter meget pris på de gange hvor jeg får mulighed for at se hende.

Det var også i denne måned at LookFantastic lancerede deres nye blog, som jeg er blevet blogger på. Jeg bød på et par Halloween-look pictorials og en anmeldelse af deres BeautyBox. Ser frem til at være en fast del af deres team. :D

I Oktober havde jeg også en super hyggelig dag i Odense sammen med Jeanette og Mette. Jeg har ikke set Mette siden første #Bloggertræf og hun er faktisk en af de veninder jeg har haft i flest år. Derfor var det ekstra specielt den dag, og jeg var så glad for at hun fandt mod og tid til at komme over og hygge sammen med os. Håber vi i det nye år kan ses noget mere.

Andet Read-a-Thon dette år løb af stablen i Oktober også. Jeg havde fået en ny bog hjem jeg ville læse og hold da op hvor var den fantastisk! Den gjorde mine 24 timer helt igennem perfekte og jeg fik for første gang læst en hel bog i løbet af sådan et arrangement.


November
I November begyndte jeg for alvor at brainstorme til årets Julekalender på bloggen. Det måtte gerne være en smule anderledes i år, men der kom selvfølgelig også nogle gengangere som jeg synes hører til i lige min Julekalender. Og November er god til at starte den slags planlægning, da det er lidt en form for forberedelse til December og det er i den måned hvor man skal begynde at finde Julestemningen frem.

Det blev også en måned hvor den stod på mange sygdoms relaterede ting - møder med sagsbehandler, psykiater, læge, sygehus osv.. Det trak voldsomt på energi niveauet og det hjalp heller ikke på det, at der endte med at opstå problemer med banken også. Men det hele løste sig i sidste ende.

Det blev også i denne måned at jeg endte med at købe mig en ny mobil. Min kære HTC One kunne simpelthen ikke holde strøm længere og den gik ud flere gange ved 45-67% strøm, og det var pænt frustrerende når jeg var på farten. Man er jo ret afhængig af at have en livline. Så jeg besluttede mig for at købe den mobil jeg havde kigget på i et par måneder, men egentlig først ville købe omkring "Black Friday", "Cyber Monday" eller til Januar udsalget. Men så længe kunne jeg ikke vente. Valget faldt på en Huawei P9 Lite og jeg er ovenud tilfreds med købet. Den mobil har så mange lækre features og har også fundet nogle rigtig lækre covers til den.

Jeg valgte også at deltage i dette års #BloggerAdvent. Det var egentlig ikke planen, da jeg jo i forvejen havde aftalt at være på Adventsgaver med min søster, men Jeanette fik mig alligevel overtalt. Så i November fik jeg købt gaver og fik dem sendt afsted til den blogger jeg var nisse for.

Jeg besluttede mig også for endelig at komme igang med et nyt projekt, jeg har haft i tankerne længe. Det var faktisk Linda Eg der fik mig til at tage det endelige skridt. Nemlig at komme igang med min egen Bullet Journal. Altså en DIY kalender og notesbog i én og samme bog. Og mange tak for det søde. Også selvom det har endt med at koste mig lidt flere basører end planlagt. *Hahahaha* Der er jo så mange fine tusser, kuglepenne, notesbøger osv, at man ikke rigtig kan styre sig. :D Men det er det værd.

December
December startede hårdt ud med en masse rod og opringninger til Sygehusene i både Svendborg og Odense. Efter et møde på Svendborg Sygehus i slutningen af November blev det besluttet, at jeg skulle have hele kroppen scannet. Men de ville gøre det i Svendborg, hvilket ville være en ekstra udgift for mig, nu hvor jeg også skulle til samtale på Odense Sygehus samme måned. Så jeg måtte slå i bordet og få dem til at finde tider til mig til begge dele samme dag på Odense Sygehus. Og for at jeg ikke skulle stresse for meget og blive ruineret økonomisk fik jeg dem begge rykket til start Februar næste år. Så er der lidt luft i kalenderen. Skal dog stadig til en masse møder med psykiater, læger og sagsbehandler, men så er det i det mindste kun det der fylder for en periode. Så jeg kunne holde en smule fri i December.

Det gjorde også at jeg kunne koncentrere mig om at få skrevet nogle gode indlæg til Julekalenderen på bloggen. Og koncentration havde jeg i den grad brug for. Det hjalp dog en smule på det, at jeg var begyndt på noget ADD medicin i denne måned også. Jeg fik det bare ikke altid taget fordi min hukommelse er så dårlig. Skal jeg seriøst blive bedre til i det nye år.

I December fik jeg endelig fingrene i shimmer-paletten i Morphe 35 Natural Glow. De bliver super hurtigt udsolgt da de er så populære, så man skal virkelig være heldig. Men nu har jeg begge og jeg knuselsker dem begge! Glæder mig til at få leget en masse med begge i det nye år her. Det har været et godt Morphe palette år. :)

Juleaften blev holdt ude hos de gamle og det var faktisk en overraskende hyggelig aften. God mad og skønne gaver. Aftenen ville dog have været perfekt hvis min søster var der også, men måske bliver det i år?

På årets andensidste dag faldt min verden sammen. Jeg modtog et brev med posten der lossede benene væk under mig, og jeg ved ikke hvordan jeg kommer op igen. Det går i forvejen ikke skide godt psykisk og dette gav mig det sidste knæk der skulle til, for at jeg for alvor fik et alvorligt angstanfald igen. Jeg kan ikke redde mig selv ud af denne katastrofe, så jeg håber virkelig at jeg kan finde nogen der kan hjælpe mig. For jeg kommer ikke igennem det her på egen hånd. Ikke i live i hvert fald. Jeg holder ikke til det psykisk.

Og grundet dette kæmpe knæk i psyken drak jeg mig en kæp i øret Nytårs aften (som jeg tilbragte alene). Jeg druknede mine sorger i alt for mange procenter og alt for mange søde sager. Har det stadig elendigt den dag i dag. De tømmermænd er slemme. Men hvad gør man ikke for at flygte en smule fra den rædsel der venter på en i det nye år? Skod start på 2017.

7 kommentarer:

 1. Hej Anne-Mette, nu skriver du ikke helt præcist hvad det er der har slået benene væk under dig, men du er en stærk kvinde, så jeg er sikker på det nok skal blive godt igen. Krydser finger for at det ikke er mere sygdom du skal slås med i hvert fald. Vh annita

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej.. Har ikke skrevet det, da det nemt kan blive noget mine haters kan malke på. Så jeg har valgt at holde det meget privat. Men det er desværre noget der ser værre og værre ud jo længere ind i Januar jeg kommer. /: Så jeg er ikke sikker på at jeg kommer ud af denne klemme. Men ellers mange tak for opmuntringen.

   Slet
 2. Hej Søde..

  1000 tak for alle de dejlige oplevelser vi har nået i 2016, jeg glæder mig til mange flere her i det nye år.. Husk nu at jeg er lige her og jeg kommer gerne en tur syd på, hvis du har brug for det.. <3

  Sender al min positive energi til dig i disse dage..

  Kæmpe Krammer <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan godt være at jeg får brug for lidt andet at tænke på senere på måneden. Men lige her i starten har jeg svært ved at skulle være social. /:

   Slet
  2. Du siger bare til søde.. Ingen press, men vil gerne vis du får brug for det. <3

   Krammer <3

   Slet
 3. Jeg håber at se mere til dig i 2017 <3

  Sender dig varme tanker og kram. Jeg håber, at du blev glad for blomsterne og chokoladen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også vi får set noget mere til hinanden i år. Jeg får nok bare ikke rigtig råd til at tage så meget til Odense længere. /: Slet ikke efter det problem her. Og blomsterne og chokoladen varmede. Tak. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)