Efterårs Følelser - Garnier Respons Maple Remedy

Nøjagtig som med Schwarzkopf Gliss Winter Hair Repair-serien har jeg været på jagt efter disse Garnier Respons Maple Remedy produkter siden første gang jeg så billeder af dem. Det var mest Efterårs-viben jeg faldt for, men da jeg så endelig fandt dem nede i Føtex og fik duftet til dem, så var duften helt sikkert også en af grundene til at jeg købte dem. OMG!

De har en varm og krydret duft som er perfekt til Efteråret, men som man også sagtens kan bruge resten af året. Men den er især perfekt til Efteråret. Overvejer at købe en backup af både shampooen og balsam til lageret så jeg kan tage dem frem når vi når Oktober. :D I know. Det er en smule sært, men jeg er bare så nervøs for, at vi til den tid ikke længere kan få fat i dem. Da jeg fandt dem i starten af Februar kostede de 12,- stykket, men tror ikke længere man kan få dem til det. Men næste gang jeg er nede og handle skal jeg i hvert fald tjekke op på dem. Har set disse på hylderne, så ved de kan fås lidt tid endnu. Har desværre ikke kunne finde Gliss-produkterne siden, såå.. ja. Bliver man glad for dem, må man hellere købe stort ind imens man kan.

Som sagt så er jeg helt vild med duften, men håret bliver også bare så lækkert blødt ved brug af disse produkter. De indeholder ahornsaft og olie som er årsagen til at håret føles blødt og opfrisket og de er perfekte til folk med meget skrøbeligt og slidt hår. Jeg oplever også at duften hænger ved længe, så jeg er stor fan. Tror de ender med at blive en stor favorit hos mig. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)