LookFantastic.dk Beauty Box - Februar 2017 - #LFRunwayReady

Så er det igen blevet tid til at kigge på en Beauty Box fra LookFantastic, og denne gang er temaet "Runway Ready". Her i Februar er der mange der har været til Fashion week og indholdet af boxen er sat sammen med det i mente. Produkterne skal være med til at holde en frisk og klar til de lange dage og få en til stadig at være on-the-fleek. Nu hvor min anmeldelse er klar på deres blog, tænkte jeg, at jeg også lige ville komme med en hurtig en her på min egen. Så here you go.

En af de første ting jeg så i boxen var This Works – Deep Sleep Stress Less. Et produkt som jeg har ville prøve rigtig længe nu. Ved der findes en i spray-form også som er perfekt til at bruge på fx sin hovedpude, men denne er roll-on. God til påføring på "pulspunkterne" såsom håndled, indersiden af albuen og ved halsen. Produktet her skulle være god til at få en til at slappe af ved inhalering af duften/dampene af den. Jeg havde den med mig da jeg skulle på sygehuset tidligere på måneden, hvor jeg vidste jeg ville være ret nervøs og stresset. Derudover så har jeg brugt den hver aften inden sengetid også. Duften af eukalyptus og lavendel er fantastisk. Ved ikke om den virker men uanset hvad så er jeg super glad for at den var med i boxen.

Der gemte sig også en Model Co – Eye Lites Metallic Shadow i boxen. Da jeg var yngre brugte jeg ofte denne type øjenskygge, men er gået helt væk fra at bruge dem. De fungerer bare ikke så godt for mig længere. Denne har dog en super flot farve. Har kunne bruge den som en form for highlight ovenpå en anden øjenskygge, men for sig selv fungerer den slet ikke for mig. Har alt for olieret øjenlåg og det får den til at glide af og samle sig i hudfolderne.

Jeg er så dårlig til at huske at tage mine vitaminpiller, men da jeg så disse MyVitamins – Catwalk Queen i boxen måtte jeg bare prøve at gøre et forsøg. Man skal tage to af gangen, så der er kun til to uger i denne bøtte, så om de gør noget specielt for huden, håret og neglene, kan jeg ikke svare på. Der har simpelthen ikke været nok til at jeg har kunne se en forskel.

Jeg har tidligere fået en læbepomade fra dette brand, som jeg er gået hen og blevet ret glad for, så da jeg så denne Polaar – Icy Magic Roll On blev jeg ret glad. Det er et af den slags produkter som skal hjælpe en af med mørke rander, tør hud og poser under øjnene. Og så har den en kølende effekt takket være den kugle man påfører produktet med. Et lækkert produkt som jeg bruger inden sengetid og også nogle gange om morgenen når jeg føler jeg har brug for det.

Der gemte sig også en ansigtsmaske i boxen. Og bedst af alt - en muddermaske! Man kunne få forskellige slags af denne Borghese – Fango Mud Mask og jeg fik så den der hedder ”Brillante Brightening Mud Mask”. En babypink - ja babypink - muddermaske. Blev voldsomt overrasket over farven, men det havde ingen indflydelse på effekten af den. Det er ikke en maske til folk med meget følsom hud eller til dem der har noget imod en smule "smerte" ved at have sådanne masker på. For den svier/varmer en smule. Det er dog for mig bare et tegn på at den virker eller rent faktisk gør noget. Den giver god glød til huden og får den i den grad også til at føles mere ren. Det er dog vigtigt at bruge en creme bagefter for huden føles godt stram efterfølgende.

Og nu hvor jeg nævner en creme så var det sidste produkt i boxen The Ordinary – Natural Moisturizing Factors + HA - en fugtgivende ansigtscreme. Den er rigtig god til efter brug af den førnævnte ansigtmaske, men som alm. ansigtscreme til dagligt brug fungerer den slet ikke til mig. Selvom de lover at den ikke vil føles fedtet, så føles den tung og utroligt olieret på mig. Men den giver helt sikkert en masse fugt. Så hvis man søger det i en maske, så kunne denne være et forsøg værd.

Det var hvad der gemte sig i Februar boxen og jeg er faktisk ret godt tilfreds med indholdet. Det er måske ikke alle produkterne jeg er lige glad for, men jeg kan da bruge dem alle på den ene eller anden måde. Så det var alt i alt en lækker box. Glæder mig til at se hvad der gemmer sig i Marts boxen. :)

Boxen er modtaget til anmeldelse på LookFantastic's egen blog

2 kommentarer:

  1. Hej! Er du opmærksom på, at din side loader enormt langsomt? Det tager mellem 1-1,5 minut, før den kommer frem, når man går ind på den. Det er sket fra den ene dag til den anden, og det er ret ærgerligt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Nej?! Du er den eneste der har kontaktet mig mht. problemet. Så ved ikke om alle har det problem. Der er ikke blevet gjort noget anderledes, så kan ikke lige se hvad det skulle skyldes. /:

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)