Tror jeg er blevet en smule forelsket i Colleen Hoover

I Oktober til Read-a-Thon læste jeg "Måske en dag" af Colleen Hoover, og den bog slog simpelthen benene væk under mig. Jeg fik så fingrene i endnu en af hendes bøger - nemlig "Forbandede Kærlighed" - og den fik jeg så læst færdig i denne uge. OMG! Jeg tror jeg har fået et crush på denne kvinde! Hun skriver da seriøst nogle fantastiske kærligheds romaner!

I "Måske en dag" følger vi skiftevis hovedpersonerne Sidney og Ridge. Sidney er en musikstuderende der, efter at have taget sin bedste veninde/roomie og kæreste i at være sammen bag hendes ryg, flytter ind hos Ridge, som hun har stiftet bekendtskab med fra deres altaner. Ridge er guitarist og døv og er en del af et band som Sidney er pænt begejstret for. Hun går med til at skrive et par sangtekster til de numre Ridge komponerer, da han har fået en skriveblokade, og det går ret godt. Ridge har en helt igennem fantastisk måde at leve sig ind i musikken på og "hører" den på en helt speciel måde, som Sidney føler sig voldsomt tiltrukket af. De knytter efterhånden et tæt venskab og følelserne begynder hurtigt at blomstre imellem dem. Der er bare et problem. Ridge har en kæreste og Sidney vil ikke være som sin forhenværende veninde/roomie. Men de kan ikke benægte deres følelser overfor hinanden og det ender med at skabe problemer for dem begge. Hvordan får de det løst? Og kan det overhovedet løses?

Min Goodreads rating:

I "Forbandede Kærlighed" følger vi skiftevis Tate og Miles. Tate er en sygeplejerskestuderende der bosætter sig hos sin pilot-uddannet bror indtil hun finder sin egen lejlighed. Her møder hun naboen Miles, som også er pilot og kammerat til broderen. De føler sig straks tiltrukket af hinanden, men grundet en hård fortid, kan Miles ikke gå med til mere end et uforpligtende forhold baseret udelukkende på sex. Tate har ikke tid til en kæreste, så hun har ingen betænkeligheder med at gå med til de betingelser. Men jo mere de er sammen, jo mere ønsker hun at vide om denne mystiske Miles. Han ønsker ikke at dele noget om sin fortid. En fortid som har fået ham til at miste troen på, at der kommer noget godt ud af blive forelsket og lade kærligheden have en plads i sit liv. Det begynder at skabe problemer og de ønsker inderst inde begge det samme, men vil hver især det modsatte. Eller? Er der en måde hvorpå Miles kan få troen tilbage på Kærligheden? Og er Tate måske den person der kan få ham til at indse at det er det værd?

Min Goodreads rating:

To helt igennem fantastiske bøger som har givet mig sulten efter at læse flere af hendes bøger. EJE DEM! Jeg ved at hun har skrevet flere, så jeg håber virkelig at kunne finde dem. Ja de er måske meget sukkersøde, men... det kan man altså godt få brug for en gang imellem som afbræk fra de mange krimier og fantasy-bøger jeg også læser.

2 kommentarer:

  1. Jeg glæder mig sådan til to af hendes andre bøger udkommer på dansk i år <3

    SvarSlet
    Svar
    1. Håber jeg er heldig at få dem i min samling også. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)