Nyt køb - Dust Shimmers fra eBay

Jeg har længe villet have flere af disse dust shimmers efter at jeg fik købe en med blåt skær for evigheder siden. Jeg elsker at bruge dem i looks, da de giver et super lækkert shine til enhver øjenskygge, og så er de perfekte til at highlighte under brynet, i øjenkrogen og midt på øjenlåget. Desværre fanger kameraet ikke rigtig den smukke effekt, men i virkeligheden er de TO DIE FOR!

De er oprindeligt lavet til neglene, men fordi det er så fint et støv, så kan de sagtens bruges på øjnene også. Jeg har brugt dust shimmers som disse i mange år, men det er først nu at de er blevet lavet med forskellige farver i denne hvide/transparente slags. Jeg har købt en samlet "pakke" på disse fem farver. Der er en med en grøn shine, en ferskenfarvet, en blå, en lilla/pink og en gylden.
I får lige her et par billeder der viser farverne lidt bedre, men har måtte gøre dem en smule mørkere for at det kan ses bedre. Og mine swatches er med en glitterprimer under.

Der er overraskende meget i bøtterne, og jeg gav omkring 25-27 kr for dette "sæt". Jeg kan ikke linke til sælger, da "annoncen" ikke længere findes. Men jeg har søgt på "Dust Shimmers" på eBay. Så hvis I har fået mod på at prøve dem selv, så er det bare med at søge sig frem.

Jeg har planer om at bruge alle disse fem i forskellige looks her på bloggen, så hvis I ønsker at se dem i brug, så hold øje med de indlæg. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)