Essence Makeup - Overraskende lækkert makeup til billige penge

Forrige gang jeg var i Bilka med Jeanette faldt vi over en stander med Essence makeup, og vi kiggede da også længe på det, men endte ikke med at købe noget da de ikke havde det vi ønskede at købe. Men da vi så var derinde igen i Fredags besluttede vi os for at købe lidt. De havde nemlig fået den læbestift vi ville købe (vi tror det var den) på lager igen.

Mit valg faldt på to liplinere i farverne "05 Soft Berry" og "06 Satin Mauve", en af deres matte læbestifter i farven "03 Wow Effect" og en af deres long lasting læbestifter i farven "06 Barely There!". Og sidst men ikke mindst så valgte jeg at købe nogle sponge-applicators med også, da disse er super gode til pigmenter, påføring af øjenskygge i øjenkrogen og til highlight på øjet.

Liplineren i "Soft Berry" fungerer super godt sammen med den matte læbestift i farven "Wow Effect". De to sammen giver en smuk bærfarvet læbe og jeg elsker det matte look af læbestiften. Den tørre heller ikke læberne ud så det bliver ubehageligt at have den på, så det er et stort plus i min bog. Det samme gælder kombinationen af liplineren "Satin Mauve" og læbestiften "Barely There!". Og nu vi er ved den læbestift. Hold nu op hvor er den lækker! Farven er en "min-læbe-men-bare-bedre"-farve og jeg er allerede kæmpe fan af den. Den bliver helt sikkert en del af de faste produkter til hverdagslooket.

Her ser I lige et par hurtige swatches. Farverne på billedet er ikke helt tro til virkeligheden, men sådan er det gerne med billeder. Men det giver jeg lidt en idé om hvordan de er.

Liplinerne koster 9,- stykket og læbestifterne 20,- stykket. Dét er sku da en helt iorden pris, ik? :) Og de små sponge-applicators (der var 15 stk i en pakke) koster kun 11,-. Fantastisk! Tror helt sikkert at jeg med tiden skal prøve noget mere fra det brand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)