Tester Örtte Scrub Me Tender Body Scrub

Jeg elsker alt der hedder noget med "scrub" og bruger gerne både ansigts-, hånd- og body scrub regelmæssigt, men jeg har aldrig prøvet en te-scrub som denne fantastiske body scrub fra Örtte Scandinavian. Jeg har set flere prøve te- og kaffe-scrubs og det har gjort mig pænt nysgerrig. Derfor har jeg lidt optur over at have fået denne hjem. Den er specielt rettet mod appelsinhud og strækmærker, som jeg har erhvervet mig igennem en del år efterhånden. Der findes også andre varianter og I kan se flere naturlige body scrubs her hos Weightworld.dk.

Som sagt så er dette en naturlig bodyscrub. Den skulle gerne forbedre ens hudstruktur og hudtone. Derudover så blødgør den huden og hjælper også mod urenheder og rødme. Bladingen af grøn te og olie har helt klart en lækker effekt på huden. Kan ikke helt sige om min appelsinhud eller strækmærker er blevet mindre synlige efter brug af den, men huden bliver helt sikkert lækker blød og hvem elsker ikke det? Dog kan duften godt være lidt afskrækkende, men har man ikke noget imod meget naturlige og grønne dufte, så bliver det ikke noget problem.

Hvis jeg får mulighed for det, så vil jeg super gerne prøve deres Örtte Clean me up scrub også, da den skulle være ideel mod psoriasis. Så det må blive den næste jeg anskaffer mig. De har også en der hedder Örtte New start, new me til dem med ekstra tør hud. Så der er nogen til en hver smag.

Jeg har gjort det til en vane at bruge den 2-3 gange om ugen. Jeg har fundet ud af at det fungerer bedst for mig at bruge den lige efter jeg er hoppet ind under den varme bruser og er blevet godt våd. Påfører først scrubben de steder hvor jeg har problemer og masserer den godt ind og derefter arbejder jeg mig videre på resten af kroppen med det overskydende og tilføjer måske lidt mere alt efter behov. Lader det virke et par minutter og så skyller jeg det af. Da det er en te-scrub så har den det med at farve en del. Du får altså en brunlig grøn nuance på huden. Derfor starter jeg med scrubben i stedet for, at det er det sidste step i badet. Så jeg fjerner altså den knapt så charmerende farve med min showergel og gør mig så færdig. Huden føles stadig godt fugtet af olierne fra scrubben, så den har stadig den ønskede effekt selv efter en tur med en showergel.

Og da det jo er en te-scrub, så er det super vigtigt at I husker at skylle vægge, gulve osv af. Ellers står I pludselig med nogle ret så genstridige pletter. Især hvid I har et lyst eller hvidt badeværelse som mig selv. Men udover det lille problem, så kan jeg varmt anbefale en te-scrub. Det er i hvert fald ikke min den sidste, det er helt sikkert.

Modtaget til test og anmeldelse af Weightworld.dk - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)