Natura Siberica Oblepikha Hair and Body sæt + Fodcreme fra JLOrganics.dk

Som jeg nævnte i mit sidste Natura Siberica-indlæg, så har jeg fået et sæt hjem i Oblepikha-serien, som jeg er gået hen og har forelsket mig lidt i. I hvert fald når det kommer til håndcremen. JLOrganics har været så fantastiske at sende det til mig i forbindelse med, at jeg kontaktede dem for at høre, om jeg kunne købe håndcremen igennem dem. Natura Siberica Oblepikha Hair and Body sættet består af shampoo, balsam, shower gel, body scrub og så min elskede håndcreme. (Min egen første mini-tube fra Goodieboxen ser I også på billedet) Det er det perfekte sæt hvis man er blevet glad for duften og egenskaberne af de ingredienser der er i denne serie. Jeg har nu haft den hjemme i noget tid og har brugt disse stort set hver dag.

Shampoo og balsam er deres "Maximum Volume"-sæt og jeg må sige, at jeg er blevet positivt overrasket. Mit hår er tyndt og meget fladt normalt, så jeg kan altid bruge noget mere volume. Jeg er dog skeptisk når det kommer til hårprodukter der lover volume, da det som regel aldrig holder stik når det kommer til stykket. Men dette sæt har i den grad overrasket mig. Da jeg havde vænnet mig til hvordan mit hår føles når jeg bruger disse vel og mærke. For mit hår føles sært efter mit bad. I starten var jeg lidt i tvivl om, om jeg kunne lide det, men.. jeg har vænnet mig til det. Mit hår får en sjov "tør" følelse uden at være tørt og samtidig med ikke helt fri for "fedt" uden at virke fedtet. Det føles som sagt sært. Det er utroligt svært at forklare. Men én ting er i hvert fald helt sikkert. Der er mere volume! Og så dufter det skønt. :D

Jeg elsker Body Scrub og jeg tog også allerede denne i brug samme dag jeg fik sættet hjem. Jeg blev dog lidt nervøs, da jeg kunne mærke, at min psoriasis begyndte at svie når jeg gnubbede mig ind i den. Men jeg har ingen negativ reaktion haft andet end det, så jeg har ikke undgået den. Og det er jeg glad for. For selvom min psoriasis brokker sig en smule, så bliver min hud altså bare super lækker og blød når jeg bruger den. Og som sagt så har min psoriasis ikke haft anden negativ reaktion efterfølgende, såå... tror måske bare det er ingredienserne der har været skyld i at jeg har kunne mærke at den virker på et eller andet? Men lækker det er den altså.

Jeg er også blevet stor fan af den Shower Gel der er med. Den kombineret med body scrubben er en drøm. Min hud føles super blød og fugtet og det kunne simpelthen ikke være bedre. Duften hænger også lidt ved efter badet, så det er også et stort plus ved denne.

Sidst men ikke mindst så er der Håndcremen jeg har været på udkig efter. Og det er endda en dobbelt størrelse af den vi fik med i Goodieboxen. Fantastisk! Den er simpelthen så lækker og jeg er super glad for at have fået en mere, nu hvor jeg er ved at løbe helt tør for min første. Som jeg troede var full size. Så man får dobbelt så meget for prisen end det jeg først havde regnet med.

Så det er et helt igennem fantastisk sæt hvis I spørger mig. Det er måske ikke noget for alle, men elsker man duften synes jeg man skulle give det et forsøg. Måske et par produkter af gangen - de er jo heldigvis ikke ret dyre.

Og se lige hvad jeg fik med, da jeg bestilte mine to håndcremer, fra det indlæg jeg linkede til i starten. En Fodcreme fra samme serie! Dét var en dejlig overraskelse og jeg glæder mig helt enormt til at få den brugt en masse her til Sommer. For jeg tror den kunne være perfekt der. Når nu man skal rende rundt med bare tæer you know. Så kan de dufte godt nu hvor de alligevel er fremme. ;)

Modtaget som gave og til anmeldelse på bloggen - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)