Nyt køb - Natura Siberica Certified Håndcreme

Nogle af jer har nok lagt mærke til, at jeg har vist min Natura Siberica Oblepikha Håndcreme i de sidste par "Månedens Favoritter"-indlæg, og det er simpelthen fordi jeg er så glad for den. Og jeg er ved at løbe tør for den, så jeg valgte i Mandags at lede efter et sted online den kunne købes. Alle steder var den udsolgt. Jeg har dog fået et sæt hjem i den serie, hvor den er med i, men det viser jeg frem her på bloggen på et andet tidspunkt. I dag vil jeg nemlig gerne vise jer to andre håndcremer jeg har købt igennem JLOrganics. Det var meningen at jeg ville have købt alle fem, men de havde vist kun halvdelen. Så jeg besluttede mig for at nøjes med to til at starte med. Nemlig deres "Taiga Daily Protection Hand Cream" og "Winter Hand Cream". Resten må vente. ;)

Jeg har til tider super tørre hænder, og det er ikke alle håndcreme der kan give mig nok fugt i de perioder. Derfor er det vigtigt for mig at have nogen som er ekstra gode fugtmæssigt. Det har så vist sig at lige netop Natura Siberica's håndcreme er sindsygt gode på det punkt og jeg er gået hen og blevet ret glad for det brand. Nogle af deres håndcremer er mere fugtgivende end andre, så der er noget for enhver i deres sortiment. Perfekt til mig. Det skifter nemlig meget hvad jeg netop har brug for, så hvis jeg har lidt forskelligt, så er jeg dækket godt ind.

Jeg har denne gang valgt at købe deres "Winter Hand Cream". Den skulle gerne være ekstra fugtgivende, da den jo er velegnet til de kolde årstider, hvor vejret er ekstra strid ved huden. Denne dufter svagt af roser og har også en snert af mint over sig. Begge ingredienser den indeholder. Ved ikke om det ligefrem er en "vinter"-duft, men den er behagelig og rar og er ikke kvalm. Super lækker. Den trænger også hurtigt ind i huden og efterladet den super blød og fugtet. Lige hvad jeg har brug for. Helt klart en håndcreme jeg godt kan gå hen og blive stor fan af.

Den anden creme jeg valgte at købe denne gang er deres "Taiga Daily Protection Hand Cream". Denne valgte jeg pga. udseendet og indholdet af ingredienserne sibirisk fyr og arktisk hør olie. Jeg elsker duften af fyr i cremer, duftlys og parfumer. Eller generelt duften af træsorter. Mmmmm... Så jeg var super spændt på denne. Og den har på ingen måde skuffet mig. Det er altid et sats med denne type naturlige dufte, da de hurtig kan blive alt for .... jord-agtige? Altså lugte lidt for økologisk og jordslået. Men denne har den helt rigtige balance af grøn og stadig skøn duft til min smag. Det er også deres alm. daglige håndcreme, så det er en all-year-creme og det er perfekt. Og igen trænger den hurtigt ind og fugter huden godt.

De har også en "Frost Berries Nourishing Hand Mask", som jeg var super tæt på at købe med. Den kan bruges som både håndcreme og håndmaske. Og den behøves ikke at vaskes af. Super praktisk. Denne indeholder lidt forskellige bær-sorter og honning. Den lyder super lækker, og jeg tror den dufter ganske fantastisk. Så den skal jeg også have en dag. Skal have dem alle, men denne er jeg især også nysgerrig efter at få i min samling.

De sidste to hedder "Lifting Hand Cream" og "Extra-Firming Hand Cream" og indeholder begge ginseng som skulle være rigtig godt til moden og skadet hud. Så helt klart to der skal være i min samling også på et tidspunkt. Disse har de desværre ikke hos JLOrganics.dk lige i øjeblikket, men håber de får dem på lager. Og så er disse håndcreme super billige! Rettelse - det hele er ret billigt. Perfekt for folk som jeg selv, der ikke har så meget at gøre med økonmisk, men stadig ønsker nogle virkelig lækre produkter. :D

Jeg elsker brandet Natura Siberica, deres produkter og deres brug af så mange naturlige ingredienser som er godt for vores hud og hår. Tak til Goodiebox for at præsentere mig for dette brand, og tak til Natura Siberica for at have så mange lækre produkter jeg bare må eje! I kan se frem til flere indlæg inden længe omhandlende produkter fra dette brand.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)