Nu den lykkelige ejer af persienner - der passer!

Jeg flyttede ind i min nuværende lejlighed i Maj 2010, og jeg har faktisk aldrig fået købt mig nogle ordentlige gardiner hertil. Jeg havde et rullegardin i soveværelset, men det sad ikke skide godt. Det sad faktisk på væggen og ikke i vinduerammen. Da mine vinduer alle har forskellige skæve mål, så er det svært at finde noget der passer og det har været pænt frustrerende. Så jeg brugte aldrig mit rullegardin i soveværelset og mine foldegardiner i stuen var på ingen måde brugbare hellere.

Jeg har irriteret mig over det længe. For selvom jeg bor på 1. sal, så kan naboer og andre stadig kigge ind, og det er altså ikke særligt behageligt. Og det er ikke fordi jeg ikke har prøvet at finde nogle gardiner. Der har bare ikke rigtig været nogen der passede særligt godt længde- og bredde-mæssigt. Så jeg endte faktisk med at opgive lidt.

Jeg blev så kontaktet af NyeGardiner.dk for noget tid siden, og blev tilbudt at prøve nogle af deres Base Gardiner. Da jeg læste, at de laver gardiner efter mål, blev jeg virkelig lykkelig. Det var jo lige præcis det jeg havde brug for. Så jeg sagde straks ja tak til tilbudet og gik igang med at kigge deres udvalg igennem. Jeg var lidt i tvivl om hvad jeg skulle vælge, men endte til sidst med at beslutte mig for at det skulle være persienner. Normalt har man ikke de store muligheder når det kommer til den slags, men her var der pludselig en masse farver man kan vælge imellem, samt et par strukturer jeg aldrig har set før. Så jeg valgte nogle sorte persienner til soveværelset - der vil jeg nemlig gerne have mulighed for at mørklægge mest muligt. I stuen valgte jeg nogen i sølv med hvide klatter - det må gerne være lyst, men stadig ikke helt hvidt da det er en super sart farve. Og i køkkenet valgte jeg en mørkegrå med huller - det må gerne være en lidt mørk farve så mados ikke ses så tydeligt og huller, fordi jeg ikke har behov for alt for meget afskærmning derude, og så vil jeg stadig gerne kunne holde øje med dem der kommer og går. Og så var jeg utroligt nysgerrig efter at se hvordan de ser ud opsat. :D Disse med huller er simpelthen så flotte og det er det perfekte valg til køkkenet.

Jeg kunne sagtens have købt nogle ens til alle rum, men hvor er det sjove i det? Og ville jo også gerne prøve at se lidt af de forskellige typer, så derfor blev mine valg som de gjorde. Og det har jeg på ingen måde fortrudt.

Som sagt så er målene på mine vinduer virkelig sære. Sådan er det når det er noget gammelt lort man bor i, og det hele blev lavet lidt på "gefyle" og øjemål i gamle dage. Men jeg fik taget mine mål og fik dem sendt afsted. Havde også valget om hvilken side betjeningen skulle sidde i. Totalt luksus. Og så fik de ellers sat dem i produktion. Modtog dem i sidste uge, og de er nu kommet op og hænge. Hold nu op hvor er jeg lykkelig! Langt om længe og for første gang i 7 år, har jeg nogle gardiner der passer 100% i mål til mine vinduer. Og hvor er jeg imponeret over det færdige resultat. De er super nemme at sætte op, hvilket er et stort plus i min bog, og så synes jeg faktisk at de er virkelig flotte.

Kan jeg anbefale dem? JA! Muligheden for at få lavet gardiner 100% efter dine egne mål og muligheden for at vælge imellem en masse farver er virkelig fantastisk. Og det gælder ikke kun persiennerne. Der er også en masse muligheder i de andre type gardiner de har. Så hvis du har samme problem som jeg med unormale mål, så vil jeg klart anbefale dig at kigge ind forbi NyeGardiner.dk og se hvad de kan tilbyde.

Modtaget som gave og til anmeldelse på bloggen - Ingen økonomisk interesse og holdningerne er mine egne

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)