Nyt køb - NYX Liquid Suede Lipsticks og Lipliner

Jeg har længe været forelsket i NYXs læbestifter, men har ikke rigtig fået købt nogle af dem. Mest fordi jeg var meget usikker på farverne IRL, og da vi ikke kan købe NYX i vores lokale Matas, så har jeg ikke rigtig fået taget skridtet. Men efter at have hørt, at deres Liquid Suede læbestifter ikke føles utroligt udtørrende på læberne, så måtte jeg bare prøve et par stykker. Det endte så med at blive "Alien", som er en sort læbestift og "Stone Fox", som jeg i starten kun var interesseret i pga. navnet, men farven er virkelig lækker! Det er en flot blålig grå farve, som bliver mere eller mindre blå alt efter ens hudfarve. To farver jeg skal bruge til lidt looks og den sorte har jeg altid gerne ville have, så jeg er super tilfreds med mit køb. Derudover har jeg også købt liplinerne der hører til, men dem kunne jeg egentlig godt have undværet. Men de kostede stort set ingenting, så det gør faktisk ikke noget. De er jo gode at have.

Der findes ikke ret mange neutrale farver i denne "Suede"-serie, men jeg tror nu alligevel at jeg skal have kigget lidt nærmere på dem når jeg skal til Odense. Der er to farver jeg er lidt nysgerrig på, men hvis de er for varme i farverne IRL, så skal jeg ikke have dem. Men nu må vi se. Det er farverne "Soft-Spoken" og "Vintage". Derudover er der også nogle af deres mere vilde farver jeg er nysgerrig efter, men... må hellere styre mig. ;)

Jeg vil også gerne kigge lidt nærmere på deres matte og velvet matte læbstifter, men nu må vi se hvor mange de har i butikken når jeg kommer derind. Men indtil videre, så er jeg virkelig glad for mit køb af disse to lidt goth-agtige farver. :D Det er helt sikkert ikke de sidste jeg køber fra NYX.

2 kommentarer:

  1. Hvor endte du med at købe dem? Jeg tror, jeg må have fat i den sorte der! Sådan en har jeg længe godt villet anskaffe mig.

    http://litcomprime.com

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)