LookFantastic.dk Beauty Box - April 2017 - "Natural Beauty"

Så er det blevet tid til at kigge lidt på Beauty Boxen fra LookFantastic igen. Min anmeldelse er online på deres blog, og derfor kommer der også lige en hurtig en herinde.

Som I kan se, så er temaet "Natural Beauty", og det er fordi de gerne vil have os til at hylde vores naturlige skønhed. Og til det har vi så fået lidt produkter, som skulle hjælpe os til med at gøre det. Derudover så er designet så dejligt og lyst og giver de perfekte Forårs-vibes, som kun kan gøre en i godt humør. Dejligt!

I BeautyBoxen er der denne måned 7 ting i, og det første produkt jeg rakte ud efter var en Merci Handy Hand Cleansing Gel. Jeg er lidt en germofob - især når det kommer til at være ude i offentligheden - og jeg hader at vide, at jeg har rørt ved noget en anden person også har pillet ved, og sikkert ikke vasket hænder efter et toiletbesøg. Bward! Bare tanken giver mig myrekryb. Så jeg har altid en eller anden form for håndsprit eller rense-gel i min taske, så denne er perfekt til mig! Og den har en skøn størrelse, så den ikke fylder for meget i tasken. Den dufter også skønt, så det er en kæmpe bonus.

Der gemte sig også en Vitamasques Pomegranate Sheet Mask i boxen denne gang, og ansigtsmasker kan man aldrig få nok af. :D Ikke hvis I spørger mig. *Hehe* Og så er sheet masker altså blevet ret populære. Det er ikke dem alle jeg synes helt så godt om, men denne er heldigvis en af de gode - altså dem der klæber godt til huden og ikke glider af når man sidder med den på - og så dufter den skønt.

Det næste produkt jeg så blev jeg til at starte med lidt øv over at se. Mest fordi der indgår "CC Cream" i det, og det er ikke noget jeg er gode venner med. Men denne Alterna Caviar CC Cream er slet ikke til ansigtet, men derimod håret! Se så er det jo pludselig noget helt andet. Men var stadig en smule skeptisk, da cremer godt kan være super fedtet til håret, og det er hændt et par gange, at jeg har måtte skrotte nogle hårcremer, fordi de bare slet ikke var gode til mit hår. Men denne er fantastisk! Håret bliver dejligt blødt og det er jo lige præcis det man ønsker ved brug af sådan en vitaminbombe her. :)

Jeg spottede også at der var en ansigtsrens i boxen, og ordet "foam" gjorde mig til at starte med rigtig glad. Lige indtil jeg testede den. Det er den der hedder Omorovicza Cleansing Foam. Der er nemlig ingen "foam" over denne rens overhovedet. Det er en creme-rens og det er jeg slet ikke god til. Konsistensen er virkelig ubehagelig og jeg føler bare slet ikke det fungerer ret godt med min fedtede hud. Huden bliver dog ren når man bruger den, men.. det er bare følelsen af den jeg ikke kan med. Så det var en ommer for mit vedkommende denne måned. Desværre.

Der gemte sig pgså en Laura Geller Balance And Brighten pudder-foundation i farven "Fair" i boxen. Denne var jeg ret nysgerrig efter at teste, men fandt hurtigt ud af, at den er for mørk og så har den for meget "shine" over sig. Den har nemlig en illuminerende effekt, og det fungerer ikke med min hud. Så ved ikke lige hvad der skal ske med denne. Den kan måske fungere som en form for glød til Sommer, men.. ved det ikke helt.. Det er lidt en skuffelse. Men selve produktet virker nu ellers ret okay.

Der lå også en Mádara Mini Smart Day Cream i boxen denne måned, og nu er jeg jo i forvejen ikke ret god til dagcremer, og denne viste sig også slet ikke at fungere for mig. MEN! Jeg har dog alligevel fundet en måde at bruge den på. Den lover nemlig at have en udglattende effekt, så testede den under og omkring øjnene, og det viste sig faktisk, at den var ret god som primer lige i det område. Den glatter dog ikke mine alderstegn ud, men.. som primer er den god lige i det område. Så måske den kan bruges alligevel.

Sidst men ikke mindst, så var der også en This Works Perfect Legs Skin Miracle serum, som skulle jævne ens hudtone ud og give en smuk Sommerglød på benene. Men det er bare så lille en tube at der umuligt kan blive til mere end én gang. Især med plussize-stænger som mine. Kunne godt have brugt en spand eller bare en stor tube af denne. Ikke at den giver så meget glød, som jeg havde håbet, men så får benene da en smule fugt den ene gang der er produkt nok til. *Hehe*

Det var så indholdet af denne måneds box. Det var ikke lige alt jeg var helt så begejstret for, og som jeg finder brugbart, men alt i alt er det faktisk en ret lækker box! Perfekt til at komme godt ind i Foråret med, og så er der lidt til enhver smag. Så helt skidt er den ikke. :)

Boxen er modtaget som gave og til anmeldelse på LookFantastic's egen blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)