Nyt køb - Morphe Brushes 35P Palette

Nå.. tror vist det er på tide, at jeg viser min nye Morphe Brushes 35P Palette frem her på bloggen. :D Jeg modtog den for halvanden uge siden hvilket jeg slet ikke havde regnet med. Bestilte den d. 27 Marts hos BeautyBay, så regnede først med at modtage den sidst April, men.. nope.. Denne gang var jeg så en af de heldige der modtog min bestilling efter en lille uge.

Jeg har efterhånden et par stykker af disse store paletter, men jeg har faktisk kun dem med de mere varme farver i - udover den med kraftige farver - så synes det var på tide at få en med lidt mere kolde farver. Og denne Plum Palette har nogle virkelig lækre nuancer. Jeg elsker at bruge mauve/taupe farver i min globelinje og til at blende andre farver sammen med, så denne palette er perfekt. Og så fungerer farver som disse super lækkert sammen med brune og gyldne farver, som dem der er i de andre paletter jeg har. Uhhh nu skal der for alvor leges! :D

I får også lige nogle swatches af alle farverne i paletten. Jeg har ikke brugt primer, for at vise hvordan de ser ud for sig selv. Med en primer vil de selvfølgelig se mere pigmenteret og kraftige ud, men selv uden en primer synes jeg de er virkelig smukke!

Her ser I så min samling af de store Morphe Brushes paletter. Først er den nyeste - nemlig 35P paletten. Derefter ser I lidt af 35C paletten. Så kommer 35W paletten. Og sidst men ikke mindst mine 35OS og 35OM paletter. Ja der er nok nogle dubletter af de enkelte øjenskygger i flere af paletterne, men.. det er de neutrale farver, så det gør intet. Det er jo også dem der bliver brugt mest. Der er en del flere paletter end disse, men der er kun én af dem, som jeg ønsker bliver en del af min lille samling (medmindre der kommer nye som jeg ikke kan undvære), og det er 35F paletten. Simpelthen så flot og lige de farver jeg bruger mest. Så det må blive mit næste køb når jeg får mulighed for det. :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)